Več pogledov

Edx Education

EDX Posodice za razvrščanje

Edx
11.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,99 €
Quick overview:

Vse bolj priljubljene preproste igrače za razvrščanje in štetje nudijo otroku veliko različnih možnosti za igro.


Privlačne EDX posodice za razvrščanje in štetje so ena tistih preprostih igrač, ki se jih otrok nikoli ne naveliča. Otroci že po svoji naravi radi razvrščajo predmete po obliki, barvi in velikosti. Dajte mu posodice z ustreznim materialom za razvrščanje in prepustite ga igri. Presenečeni boste, ko boste videli kako otrok sam in brez navodil začne igro razvrščanja.

Posodice se izkažejo tudi kot odlični montessori materiali. Zgodnje učenje osnovnih matematičnih veščin skozi igro, se izkaže za zelo pomembno dejavnost, ki pomembno vpliva na razvoj otroka. Zanimivost je, da dokazano bolj pripomore h kasnejšim boljšim učnim rezultatom v šoli. Bolj kot zgodnje učenje pisanja in branja!

Kreativne igrače in ustvarjalna igra brez takšnih posodic za razvrščanje ne bo prava. Njihova široka možnost uporabe, ki ponuja otroku obilo kreativnih načinov za prosto igro je nenadomestljiva. 

Kakovosten set šestih živahno obarvanih posodic je izdelan iz trpežne plastike, ki bo brez težav prenesla različne načine igre in spada med igrače, ki trajajo. 

Razvrščajte in štejte vse kar imate pri roki. V trgovini so vam na voljo tudi posebej primerne igrače za razvrščanje. Vedno priljubljeni dinozavri, prikupni medvedki, čudovito izdelano sadje, zanimive morske ali divje živali in celo strašni insekti, ki pa se jih ne boste bali. Dodajte še pinceto in tudi fina motorika bo otroku med igro razvrščanja lepo stekla. 

Priporočeno za igro, učenje in razvoj otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: EDX15510
EAN: 4710953440476

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Specifikacija: premer 150mm, globina 40mm. Kosovo: 6. Starost: 3 +

*Vsebina v posodicah na sliki ni vključena.

Dodatne informacije

Proizvajalec Edx

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Posodice za razvrščanje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.