Več pogledov

Edx Education

EDX Geometrijska telesa in liki 3D/2D

Edx
61.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

61,99 €
Quick overview:

Napreden 3D/2D EDX set Geometrijska telesa!


V naprednem EDX kompletu so geometrijska telesa najvišje kakovosti, ki so namenjeni za poučno igro doma ali učenje v šoli. 

Geometrijska 2D/3D telesa EDX so popoln učni pripomoček za učenje odnosov in razmerij med dvo-dimenzionalnimi geometrijskimi liki in tro-dimenzionalnimi geometrijskimi telesi

Prostorska geometrija, ki preučuje značilnost geometrijskih teles, od katerih sta še posebej pomembni površina in prostornina je z EDX 2D/3D setom, otroku zelo jasno in domiselno predstavljena. 

12 trpežnih geometrijskih 3D teles z zaobljenimi robovi in 12 mehkih geometrijskih 2D teles, ki se popolnoma prilegajo in lepo zložijo. Šest živahnih barv, dodan aktivnostni vodnik in veliko možnosti za igro in učenje!

To je nepogrešljiv set EDX Geometrijskih teles, ki ne sme manjkati doma ali v učilnici.  

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: EDX21347
EAN: 4710953449417

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE:

EDX je izdelal igračo in učni pripomoček, ki otroku jasno predstavi osnove geometrije. Obstajajo 4 osnovne geometrijske oblike: telesa, liki, črte in točke. Otroku je najbližja tridimenzionalna geometrija (telesa) in najlažje se uči geometrije z geometrijskimi telesiTelesa prijema, jih opazuje in rokuje z njimi. Otrok otipa njihove ploskve, ki so liki, robove, ki so črte in vogale, ki so točke.

Bolj kot se igrajo več znajo - različni otroci o geometrijskih konceptih različno razmišljajo. Najpomembnejši vpliv na razumevanje geometrije imajo izkušnje, ki jih otrok ne pridobi s starostjo, če se z njimi ne igra!

Geometrijski igralni set 3D/2D s prosojnimi geometrijskimi telesi in mehkimi zložljivimi je idealna igrača za zgodnje spoznavanje in učenje geometrije. Prosojna telesa omogočajo otroku, da lažje razume in prešteje like, črte in točke na vsakemu od njih. Velikost kocke 80 mm. 24 kosov. Kocka, cilinder, trikotna prizma, kvadratna, trikotna, pravoktna, petkotna, šestkotna piramida, pravokotna, petero in šestero kotna prizma.

Dodatne informacije

Proizvajalec Edx

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Geometrijska telesa in liki 3D/2D

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.