Edx Education

EDX Link kocke Geo

Edx
16.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,99 €
Quick overview:

EDX link kocke Geo - Zabavno računanje in geometrija za otroke!


Priljubljene EDX link kocke Geo z izrezanimi geometrijskimi liki za dodatne aktivnosti razvrščanja in sestavljanja vzorcev. 


Zabavne in poučne povezovalne ali link kocke EDX Geo so odlična matematična igrača, ki precej navihano omogoča učenje skozi igro. Zaradi posrečenega inovativnega pristopa pri oblikovanju EDX link kock Geo je nastal zelo uspešen učni pripomoček. Poučne in zabavne povezovalne kocke za učenje računanja, otroka spontano in prostovoljno pritegnejo učenju in ustvarjalni igri.

Navdušeni boste, ko boste spoznali kako veliko zanimive igre je mogoče razviti z EDX Link kockami. Na videz zelo preprosta igrača, je odlično vsestransko orodje za vse stopnje učenja osnovnega računanja in spoznavanja geometrije.

Z inovativnimi link kockami EDX je mogoče vse. Od učenja čisto preprostih matematičnih nalog do tistih bolj kompleksnih. Odlične povezovalne kocke EDX so kot ustvarjene za poučno igro in razvoj kreativnosti. 

Kocke so pri otrocih vedno priljubljena igrača. S tem povezovalnim igralnim setom pa so dobile novo razsežnost igranja in učenjaRazvrščanje, štetje, seštevanje, odštevanje, vrednotenje, merjenje, vzorčenje in sestavljanje. Tudi odrasli se boste radi priključili k igri in sodelovali skupaj z otrokom.

Razvoj fine motorike, pridobivanje matematičnih izkušenj, učenje sestavljanja konstrukcij in razvoj domišljije je s to matematično igračo otroku na dlani.

V bogatem paketu s 100 Link kockami EDX, v desetih živahnih in svetlih barvah ponudimo otroku popolno igračo, ki ima resnično visoko igralno vrednost

Priporočeno za igro, učenje in razvoj otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: EDX12710
EAN: 4713057206474

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Z EDX link kockami za učenje računanja in geometrije se otrok aktivno vključi v zabavno učenje skozi igro. Idealna igrača in učni pripomoček za priročno učenje številnih konceptov računanja, grajenja zaporedij in sestavljanja vzorcev. V EDX link kockah Geo so izrezi različnih geometrijski oblik s katerimi je link kockam za učenje računanja dodan še geometrijski element.

Igra z EDX Link kockami za učenje računanja Geo spodbuja:

  • učenje računanja do 100
  • učenje geometrije
  • fizični razvoj-fina motorika
  • kreativno igro z umetniškim izražanjem
  • razvoj domišljije

V paketu je 100 link kock, v desetih setih po 10 kock, v desetih barvah. Priložen je Aktivnostni vodnik s predlogi za igro. 

Velikost kock: 2 x 2 cm 
Vsebina: 100 link kock Geo

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Edx

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Link kocke Geo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.