Več pogledov

Edx Education

EDX Vozila za razvrščanje in štetje

Edx
20.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

20,99 €
Quick overview:

Učenje štetja in razvrščanja je igra, ki se je bodo z veseljem lotili predšolski otoci od 3. leta dalje, če imajo takšno atraktivno igračo!


EDX posodica je polna živobarvnih vozil kateri je dodana tudi pinceta. Števniki v 6 različicah (avtobus, avto, helikopter, letalo, ladjica in vlak) v 6 osnovnih barvah (rdeča, modra, zelena, rumena, vijolična in oranžna). Idealne razvojne igrače se bodo radi poslužili otroci doma ali v vrtcu. Štetje, razvrščanje, ustvarjanje vzorcev in uporaba poučne igrače pri preprostih matematičnih nalogah (seštevanje, odštevanje, deljenje ali množenje) se bodo izkazali kot popolnoma zabavna igra.

Šifra izdelka: EDX13144J
EAN: 4713057203015

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Zabavna EDX Vozila za učenje štetja in razvrščanja. Za veliko igre in razvoja! Ljubko oblikovana, lepih in živih barv, so zabavna vozila pravi magneti za otroške oči. Kakovosten, mehak material prijeten na otip, pritegne otroka k igri. Figurice so didaktične igrače izdelane s podrobnostmi pravih vozil.  Idealen igralni set za učenje štetja, razvrščanja, ustvarjanja vzorcev in preprostih matematičnih vaj seštevanja, odštevanja, množenje in deljenja. Da bo igranje še bolj zabavno priporočamo za dodatek k igri še pinceto in posodice za razvrščanje. To sta perfektna dodatka vsakemu igralnemu materialu za razvrščanje!

Razvrščanje je zelo pomembno za razvoj finih motoričnih sposobnosti predšolskega otroka. Ta veščina postopoma pripravi roko otroka na pisanje, odgovorna pa je tudi za razvoj govora. Poleg tega igre s temi  figuricami učijo otroka umirjenosti, osredotočenja, zbranosti, vztrajnosti!

Montessori igrače za za učenje razvrščanja in štetja omogočajo tudi obilo načinov kreativne proste igre, ki spodbuja razvoj domišljije. Je odličen pripomoček za učenje barv in krepitev fino motoričnega razvoja otroka

Velikost vozil ca 40mm, 36 kosov v pakiranju, dodana pinceta, shranjeno v lončku s pokrovom in ročajem za prenašanje svoje najljubše igrače naokoli.

Primerno od 3 leta dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Edx

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Vozila za razvrščanje in štetje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.