Več pogledov

Plan Toys

PLAN TOYS Lončki in žetoni za razvrščanje in štetje

Plan Toys
27 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

27,00 €
Quick overview:

Plan Toys Lončki in žetoni za razvrščanje in štetje so priljubljene montessori igrače za večnamensko igro!


Plan Toys lončki Sort & Count so idealna podlaga za učenje razvrščanja in štetja skozi igro. Lepo oblikovane in kakovostno izdelane izobraževalne igrače Plan Toys spodbudijo otroka od 18. meseca dalje, da z veseljem seže po njih in se z njimi rad zaigra. Lončki in žetoni za razvrščanje so odlične didaktične igrače s katerimi otrok sam ustvari igre štetja in se dobro ujemajo z drugimi izobraževalnimi dejavnostmi doma.

Poučne in zabavne igrače obenem poskrbijo za učenje barv, pomagajo pri razvoju osnovnih veščin štetja in razvrščanja. Kakovostne in ročno izdelane lesene didaktične igrače Plan Toys dajejo malčku zabavno podporo pri učenju razumevanje vzorcev in zaporedij. Lončki in žetoni za razvrščanje in štetje Plan Toys so poučne igrače za otroke od 18. meseca dalje, ki  izboljšajo fine motorične sposobnosti malčka in koordinacijo oko-roka. Z njimi je silno preprosta samostojna igra otroka, a je igra s staršem lahko še velko bolj zabavna.

Šifra izdelka: 5360
EAN: 8854740053602

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

PlanToys Sort & Count Cups nudijo neskončne priložnoste za odprto igro za otroke, stare 18+ mesecev. Komplet vsebuje 5 lončkov (rdeče, zelene, modre, oranžne in rumene). Vsak lonček meri 8,4x8,4x3,6 cm. Na voljo je 5 rdečih žetonov, 4 modri žetoni, 3 zeleni žetoni, 2 oranžna žetona in 1 rdeč žeton. Priložena je tudi bombažna vrečka za shranjevanje, tako da lahko vse lepo pospravite ob koncu igranja.

Otrok izboljša svoje fino motorične sposobnosti tako, da polaga žetone v lončke, jih meče v lončke ali jih 'frca' - igra žabic. Lončke sestavlja in žetone lahko celo presipa iz enega lončka v drugi. Komplet lepo oblikovane lesene igrače lahko uporabiš za učenje barv, štetja, ujemanja, zlaganja in še nešteto drugih dejavnosti, ki jih bo otrok odkril.

Podrobnosti igrače:

  • Lončki in žtoni so so izdelani iz PlanWood kompozitnega lesa PlanToys.
  • V kompletu je 5 lončkov in 15 lesenih žetonov, ki se ujemajo z barvami lončkov.
  • Vsak žeton meri 3,5 cm v premeru.
  • Vsak žeton in lonček in skodelica sta svetlo obarvana z nestrupenimi barvili na vodni osnovi, da stimulirata otroke vizualno in kognitivno.
  • Ročno izdelano iz trajnostnega lesa in obarvano z nestrupenimi barvili, igralni komplet Sort & Count Cups je optimalno varen za otroke in brez ostrih robov.
  • Teža artikla 0,56 kg
  • Priložena je platnena vrečka za shranjevanje in prenos igrače.
  • Primerno za otroke 18+ mesecev.

Zakaj imamo radi PLAN TOYS igrače?

PlanToys poslanstvo je otrokom zagotoviti trajnostne, okolju prijazne igrače, ki spodbujajo zgodnje učenje, spodbujajo razvoj domišljije in čutov. Oblikovalci kakovostnih lesenih igrač iz lesa trajnostnih virov, oblikujejo zabavne lesene igrače, ki spodbujajo vse vidike otrokovega razvoja. Vključno z grobo in fino motoričnimi sposobnostmi, razvojem jezikovnih spretnosti, socialnim razvojem otroka in interakcijo, ki nudi še veliko več. Vse lesene igrače PlanToys so izdelane iz drevesa kavčukovca, ki je nadomeščen z drugim. Uporabljeni  les je brez kemikalij in je sušen v peči, tako da je brez kemikalij. Lesene igrače so sestavljene z uporabo certificiranega lepila brez formaldehida E-Zero. Za barvanje se nato uporabljajo organski pigmenti in barvila na vodni osnovi. Vsaka igrača PlanToys je varna za otroka in zagotavlja trajnostno varovanje okolja za lepšo prihodnost otrok. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Plan Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: PLAN TOYS Lončki in žetoni za razvrščanje in štetje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.