Več pogledov

Plan Toys

PLAN TOYS Lesene čebelice

Plan Toys
31 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

31,00 €
Quick overview:

Plan Toys Lesene čebelice in leseno satje v šestih barvah z veliko leseno pinceto za najboljše čebelarske veščine od 3. leta dalje!


Beehives Plan Toys je že zelo znana in originalno oblikovana lesena igrača s šestimi lesenimi čebelicami, šestimi kosi satja v šestih osnovnih barvah, ki se realistično ujema s pravim panjem. Mali čebelarji od 3. leta dalje bodo čisto zaresno pristopili k svojemu čebelarskemu delu in se tako poučili o čebelah, njihovem življenskem okolju, prehrani čebel in namenu čebel.

S PlanToys Beehives približamo otroku naravo in ga poučimo o pomembnem namenu življenja čebel. Zelo je znano, da čebelarji s ponosom citirajo rek, ki ga pripisujejo znamenitemu Albertu Einsteinu: »Če čebela izgine s površine Zemlje, človek ne bi imel več kot štiri leta življenja.« 

A kar brez skrbi, saj so tukaj izobraževalne in poučne igrače Plan Toys! Če se lotiš super poučne didaktične igrače Lesene čebelice, ki je sestavljena iz šestih čebel različnih barv (rdeča, vijolična, rumena, oranžna, zelena in modra), z dodatkom šestih kosov satja v enakih barvah in lesene pincete, se boš kot mladi čebelar že zelo zgodaj naučil pomembne zgodbice. Tako boš prispeval, da bodo čebelice še naprej opravljale svoje delo, ti pa boš ogromno pridobil. 

Vzgojna, poučna in zabavna čebelarska igra je sila koristna za razvoj fine motorike, koordinacije oko-roka, bogatenje besedenega zaklada in govornih sposobnosti. Učenje barv, razvrščanje in štetje, razvoj spretnosti veščin uporabe rok in prstov bo za male čebelarje šala-mala. Odlične montessori igrače se lahko lotiš na številne različne načine, kot ti ljubo.

Čebelicam lahko pomagaš na njihovi poti iz panja in nazaj s prijemom prstov ali s pinceto. To je odlična vaja, ki ti bo prišla zelo prav, ko se boš učil držati pisalo in pisati. Kakorkoli se igraš s čebelicami poskrbiš za razvoj svojih kognitivnih in finomotoričnih sposobnosti. Pa tudi domišljie seveda, zato brž čebelice v roke.

Šifra izdelka: 4125
EAN: 8854740041258

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Mladi čebelarji lahko s to barvito didaktično igračo izpopolnijo svoje fine motorične sposobnosti. S prstom in palcem ali kleščami zgrabi čebelo in jo vstavi v panj ustrezne barve. To je odličen način za učenje barv in spodbujanje izmenjave med igro s prijateljem. Lesene igrače Plan Toys so izdelane iz trajnostnega naravnega kavčukovca in pobarvanih z ekološkimi barvami na vodni osnovi.

Teh šest panjev in čebel izgleda res srčkano in predstavlja sladko etično igračo.

Primerno za čebelarje od 3. leta starosti. Vsak panj meri 5 x 5,7 x 4,5 cm. Teža 0,32 kg.

Plan Toys izdeluje ikonične izobraževalne igrače, ki otrokom približajo naravo in navdihujejo ustvarjalno domišljijo ter učenje skozi igro. Male ročice obožujejo Plan Toys Beeehive Lesene čebelice. Lesne didaktične igrače Čebelice so tako ekološke, trajnostne in zanimive, kot so to prave čebele. Etično izdelava iz FSC lesa in neformaldehidnega lepila (ki ga Plan Toys izdeluje sam), organskih barv na vodni osnovi in + celoten postopek je tudi ogljično nevtralen. Vse za vrhunsko kakovost lesene igrače in varovanje okolja!

Poleg masivnega lesa FSC so številne igrače izdelane iz Planwooda – iznajdljivega ekološkega materiala (stiskana žagovina), tako da nič ne gre v nič! Vse lesene igrače so pakirane v reciklirano, nestrupeno embalažo, ki lahko zopet gre naravnost v vaš koš za recikliranje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Plan Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: PLAN TOYS Lesene čebelice

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.