Več pogledov

Newmero

NEWMERO Matematika Delovni zvezek 7-8 let

Newmero
5.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

5,99 €
Quick overview:

Delovni zvezek za šolske otroke 7-8 let Newmero, te zapelje v svet matematičnih čudes na super zabaven način!


Za šolskega otroka od 7. leta dalje so tukaj učinkovite vaje za matematiko, ki bodo poskrbele za zabavno učenje skozi igro. Uporabi super dizajnirane ploščice Newmero Učenje matematike in delovni zvezek pa boš videl-a kako zabavno lahko gre učenje matematike doma. Računanje in števila bodo najmlajšemu šolarju stekla kot za šalo.

Nov pristop zelo olajša učenje števil in učenje matematike, to pa bo tvojemu otroku otroku zelo pomagalo, da bo uspešen v šoli! Delovni zvezek in Newmero ploščice so vrhunske montessori igrače. To so poučne in izobraževalne igrače, ki so odlične za radovedne otroke in starše, ki še ne vedo kako jim potešiti matematično radovednost. Seveda so še boljše za otroke, ki jih številke ne zanimajo toliko ali imajo težave z matematiko!

Pomembno! Otrok se ne igra, da bi se učil, ampak se uči, ker se igra!

Šifra izdelka: EU-510-03
EAN: 5714449000730

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Matematika v šoli je hudo preprosta, če imaš Genijalni Newmero! Za otroke v šoli je tudi pomembno, da se igrajo in učijo skozi igro. Tako so vsi zadovoljni. Naučimo se matematiko in zabavamo. Perfektno! Če imaš takšen delovni zvezek in Newmero doma si lahko še bolj uspešen-na kot učiteljica v šoli :). Vsaka poučno-zabavna dejavnost v delovnem zvezku je zasnovana tako, da daje tvojemu otroku pravi občutek dosežka. Za dokončanje večine dejavnosti v delovnem zvezku moraš uporabiti inovativne in ogromno krat nagrajene kocke Newmero. To so najboljše matematične igrače, ki so uzrle luč dneva v zadnjem desetletju.

Števila do 100, 1000 ali kolikor koli želiš, vsa so v Newmero, ki bo tvojemu otroku pomagal najti vse pravilne odgovore in matematične rešitve. Seštevanje in odštevanje do 100, 1000,... + veliko zabave pri učenju, vse je  vključeno v delovne zvezke Newmero.

Podrobnosti delovnega zvezka in matematične igrače Newmero:

  • Samoumevne vaje, preprosto razumljive in zabavne.
  • Barvite dejavnosti, zaradi katerih je učenje še lepše.
  • Stran z odgovori in rešitvami za vse vaje.
  • Vsebuje dejavnosti -  Štetje -  Razvrščanje - Ustvarjanje likov - Vzorci - Vrednosti -  Bingo igra - Dodatek Prijatelji 10 - Odštevanje - Seštevanje, odštevanje itd...
  • Videli boste, kako hitro se bo vaš otrok učil in povečal svojo samozavest.
  • Delovni zvezek Newmero podpira evropski nacionalni učni načrt za učenje matematike doma in v vrtrcu!
  • Dimenzija: A4 •Barvitih 64 strani • Teža: 220 g NAGRAJENE Newmero kocke so osvojile 15 prestižnih nagrad in so vrhunske STEM igrače.
  • Kako do domače šole, Zmagovalec izobraževanja GESS, nagrada za praktične predšolske šole, nagrada za učitelje primarne, zmagovalec Brain Child, 10 najboljših izobraževalnih DR. Igrače, nagrada za najboljšo igračo leta in prednostna izbira Creative Child, The Parents’ Choice in še veliko več.
  • Na voljo so delovni zvezki za vse starostne stopnje: 3-6 let (vrtec) • 6-7 let (1. razred) • 7-8 let (2. razred) • 8-10 let (3.-4. razred)

 "Te delovne zvezke so pregledali in preizkusili učitelji, starši in otroci, mi pa smo skrbno izbrali in pomešali vaje, ki ustrezajo starostni stopnji otrok. Ti delovni zvezki so trenutno na voljo v angleščini, vendar boste videli, da je večina vaj samoumevna, zato je v naših delovnih zvezkih zelo omejena količina besedila." (Christine Blin).

Dodatne informacije

Proizvajalec Newmero

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: NEWMERO Matematika Delovni zvezek 7-8 let

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.