Več pogledov

Vilac

VILAC Frnikole 50 kos

Vilac
12.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,90 €
Quick overview:

Vilac Frnikole so idealne male kroglice za zabavno družabno igro, ki uri fino motoriko.


Vedno aktualne in vedno IN male kroglice, ki te takoj pritegnejo k igri. Kička ali frnikola je steklena ali porcelanasta kroglica, ki je obvezna pri otroški igri, frnikolanju. Različno obarvane v notranjosti so pritegnile pozornost, ko si jih izbiral za igro in kasneje pregledoval, katere si v igri ''zapravil'', katere pa priigral. V atraktivni stekleni posodi jih je Vilac izbral kar 50 kosov zate. Frnikolanje je že od nekdaj priljubljena družabna igra, ki so jo otroci igrali na prostem.


Na prostem je seveda igranje zabavnejše, a če ne gre drugače, lahko improviziraš in si pomagaš s krogom, ki ga narišeš na papir. Določiš razdaljo, kjer se zberete igralci in poskušate po vrsti zakotaliti frnikole v krog ali jamico na prostem. Igra s frnikolami je brezčasna, spodbuja razvoj fine motorike in koordinacijo oko – roka pri otroku. Pri tem je zelo pomemben socialni vidik in druženje z vrstniki. A otroci lahko uporabijo frnikole tudi za druge igre. Lahko si omislite, da jih otrok s prijemanjem (triprstni prijem) prenaša v različne posodice ali jih prelaga s pomočjo pincete. S frnikolami utrjuje štetje naprej in nazaj.


Kreativne igrače skrbijo za to, da prikupne kroglice ostanejo še naprej zabavna igrača, zato jih za vas imajo na zalogi. Priskrbite barvne kičke svojemu otroku in mu povejte, da je bila to igra tudi vaše mladosti.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3 leta starosti dalje.

Šifra izdelka: V9902
EAN: 3048700099020

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Frnikole nedvomno prinašajo pomemben razvojni učinek  za otroke, saj spodbujajo veščine fine motorike, krepijo koordinacijo oko- roka, opazovanje, predvidevanje, učijo o učinku vzrok in posledica. Kot družabna igra, primerna za vse starosti, spodbujajo druženje in vključitev otroka v skupnost, med vrstnike. Kdo nima nostalgičnih spominov na to zares zabavno igro, ki je bila popularna pred leti in je lahko vse bolj tudi danes. Odlično darilo za otroka od 3 leta dalje.

Vsebina: 50 frnikol različnih barv in velikosti v atraktivni stekleni posodi s pokrovom.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Frnikole 50 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.