Več pogledov

Goki

GOKI Steza za frnikole Glasbeno drevo

Goki
35.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

35,99 €
Quick overview:

Steza za frnikole, ki lepo zveni - Glasbeno drevo Goki!


Glabeno drevo Goki je očarljiva steza za frnikole po kateri se nežno spuščajo steklene kroglice, ki s oglašajo s prijetno zvenečimi glasovi.

Prijeten žvenket steklenih frnikol privlači pozornost otroka in mu daje vzpodbudo za igro. Domiselna in lepo oblikovana igrača Glasbeno drevo s svojim privlačnim videzom lepo okrasi vsak prostor. Steza Goki je kakovosten dekorativni dodatek s pravim stylish učinkom.

Glasbeno drevo je milozvočni eye-catcher, ki nam prijetno razvaja tudi čutila sluha. Zabavna igrača Glasbeno drevo je lepa za videti in slišati!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 3. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 53832
EAN: 4013594538329

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti


Velikost: 38 cm, ∅ 15,7 cm

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Steza za frnikole Glasbeno drevo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.