Več pogledov

Goki

GOKI Frnikole

Goki
11.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,99 €
Quick overview:

Atraktivna arena za frnikole je odprta!


Včasih se je našla steza za frnikole za vsakim vogalom bloka in na vsaki zelenici. Nekateri so se zmrdovali a otroci smo se frnikolali, tudi če smo kaj zelenice poteptali. Frnikolanje je priljubljena a žal že precej pozabljena igra. Steklene frnikole, kičke, nikice in še veliko imen so imele steklene kroglice različnih velikosti z različno obarvano vsebino. Na podlagi teh lastnosti so se tudi vrednotile in med otroci je vladal pravi tekmovalni športni duh, ki je pogosto mejil že na profesionalni. Saj si včasih odšel ven s polnim žepom frnikol in se vrnil brez njih. Ali pa obratno. Odvisno kako dobro si igral.

Frnikole so idealne igrače za različne zabavne igre.

Goki arena s frnikolami je sestavljena iz lesene 'luknje' to je kakovostnega lesenega, posebej oblikovanega krožnika. Ta ime dvignjeno sredino z luknjo kar zahteva dodatno veščino in sposobnost za igro. Veščine, ki so potrebne za uspešno obvladovanje igre s frnikolami pa odlično prispevajo k razvoju fine motorike, učijo o učinku vzrok-posledica, razvijajo koordinacijo oko-roka, spodbuja tekmovalni duh otroka. Pa še trgovanja se otroci naučijo med zabavnim frnikolanjem. Odlična družabna igra za vse starosti od 3. leta dalje.

Danes so že tako redke, da se marsikdo sprašuje kje kupiti frnikole? Kreativne igrače jih imajo seveda in ne bo vam žal, če otroka spoznate s to klasično igro naše mladosti.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 3. leta starosti dalje.


Šifra izdelka: 63947
EAN: 4013594639477

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGAČE

Igranje s frnikolami ima izjemne razvojne učinke, je zabavno in hitro postane priljubljena družabna igra. Družabno igranje je pomembno za razvoj socialnih vrednot otroka in uspešno vključevanje otroka v okolico.

Podrobnosti igrače:

  • Vsebina 32 steklenih frnikol različnih velikosti in barv, lesen podstavek z luknjo
  • Velikost podstavka 12 cm, frnikol od 0,8 cm

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen proizvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega proizvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki
Opozorila Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Frnikole

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.