Več pogledov

Hubelino

HUBELINO Steza za frnikole Frnikole 12 kos

Hubelino
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

HUBELINO Steza za frnikole Frnikole 12, frnikole, frnikole, za še več kotaleče zabave si vzemi še več frnikol!


Več frnikol, več zabave! Z 12 dodatnimi frnikolami v rdeči, modri, rumeni in zeleni barvi postane steza za frnikole Hubelino še bolj barvita in polna kotaleče zabave. Hubelino frnikole so popolne velikosti in teže zato bodo najboljša izbira za maksimalno zmogljivost proge za frnikole. Na voljo so v 4 osnovnih vibrantnih barvah, ki ne smejo manjkati na nobebem pravem toboganu za frnikole. Vsaka frnikola ima premer 24,5 mm.

Modularne in združljive steze s frnikolami so zasnovane tako, da te ostanejo na svojem mestu, ko spuščamo frnikole. Tako, da se lahko otrok osredotoči na frnikolarsko zabavo. Igra s s frnikolami podbujajo razvoj prostorske inteligence in razumevanje temeljnih fizičnih konceptov, kot sta pospešek in gravitacija. Ne glede na sestavljanje s pomočjo knjižice z navodili ali prosto grajenje, je gradnja tekalne steze s frnikolami odlična za razvoj delovnega spomina otroka. Izboljša sposobnost analitičnega razmišljanja in krepi fino motoriko. Kot vsi izdelki podjetja Hubelino so tudi frnikole 24,5 mm izdelane v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti.

Starost 4+

Šifra izdelka: 4250331420336
EAN: 4250331420336

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Frnikole so 100 % združljive z vsemi stezami Hubelino. Vsi izdelki Hubelino se odlično ujemajo s kockami drugih znanih proizvajalcev in tako optimalno dopolnjujejo obstoječo zalogo kock doma. Izdelano v Nemčiji za odlično kakovost izdelkov: Vsi izdelki Hubelino so izdelani izključno v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti
Igrivo učenje z gradbenimi kompleti STEAM: Hubelino izdelki se osredotočajo na uravnoteženo razmerje med zabavo pri igri in učnim učinkom. Zato se razvoj novih izdelkov vedno osredotoča na učne vsebine in s premišljenim dizajnom postane igrača z dodano izobraževalno vrednostjo.

Podrobnosti igrače:

  • 12-delni set frnikol je 100 % združljiv z vsemi stezami Hubelino in je izdelan v Nemčiji.
  • Vsebina kompleta 12 frnikol.
  • Dimenzije pakiranja; Višina 11,6 cm Širina 14,6 cm Globina 3,4 cm Teža 0,051 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Hubelino

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HUBELINO Steza za frnikole Frnikole 12 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.