Hubelino

Hubelino in domišljija otroka rasteta skupaj!

Z visokokakovostnimi igračami Hubelino omogočamo otroku, da postane novi izumitelj in mislec jutrišnjega dne, ki bo z ustvarjanjem velikih stvari prispeval k lepši prihodnosti. Hubelino kocke so z modularnim sistemom priljubljenega plug-in grajenja idealne kocke za razburljivo širitev obstoječih kock, ki jih že imaš doma. Ali pa si z njimi začneš ustvarjati nove kreativne svetove iz novih priljubljenih gradnikov. So navdih za nove izumitelje in mislece jutrišnjega dne, ki si z njihovo pomočjo nenehno širijo svoja obzorja in ustvarjajo nove odlične stvari s pametnimi idejami. Imajo kakovost Lego® kock, za povrhu vsega pa so 100% kompatibilne z Lego® DUPLO® kockami ter vsemi preostalimi tovrstnimi kockami na tržišču. 

Varne in kakovostne Hubelino kocke so Made in Germany.

Kocke Hubelino so prijazne do otrok in okolja saj so s pomočjo popolnoma nove metode pobarvane z jedilnimi barvami. Nemško podjetje je zvest in dolgoletni spremljevalec malih gradbenih mojstrov, izumiteljev in mislecev. Razvojni oddelek priznanega izdelovalca igrač se zaveda velike odgovornosti, zato vse izdelke izdeluje izključno v Nemčiji. V lastnih proizvodnih obratih izpolnjujejo visoke standarde kakovosti in vse igrače podvržejo obsežnim postopkom testiranja. Poseben poudarek je na pedagoški vrednosti igrač zato je proizvajalec zelo pozoren na uravnoteženo razmerje med zabavnim in učnim učinkom. Priljubljena steza za frnikole, ki je najbolj znan izdelek Hubelina uči otroka tudi osnovnih fizikalnih zakonitosti. To je odličen primer igrače z dodano pedagoško vrednostjo. Vsi Hubelino kocke in dodatki za igro so 100% združljivi s kockami za grtadnjo drugih znanih proizvajalcev. Z njimi lahko optimalno dopolniš obstoječo zalogo gradnikov, ki jih že imaš doma. Za otroško sobo tako ni več potrebno kupovati povsem novih sistemov, ampak je bolj smiselno obstoječi sistem kreativno razširiti. Zato se lahko igrače in kocke, ki jih že imaš doma uporabljajo za igro dlje časa.

Vsi paketi Hubelina kot recimo tudi najbolj priljubljeni Hubelino 55, Hubelino 50, Hubelino Tangaram in matična plošča Hubelino 420312 so združljivi med seboj. In seveda tudi z moduli drugih proizvajalcev priljubljenega plug-in sistema modulov. Posledično je mogoče vse izdelke Hubelino neomejeno razširiti. Zaradi inovativno oblikovanih razširitev lahko stopnjuješ težavnost igre in jo prilagajaš razvojnemu obdobju otroka brez težav. Hubelino sistemi so primerni za otroke do 8. leta starosti in Hubelino Pi sistemi za za otroke od 8 leta dalje. 

Preberi večManj

13 izdelkov

13 izdelkov