Več pogledov

Hubelino

HUBELINO Steza za frnikole Catapult Expansion 41 kos

Hubelino
39.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

39,99 €
Quick overview:

HUBELINO Steza za frnikole Catapult Expansion je dodatek za katapultiranje frnikol.


Hubelino Catapult Expansion je bahavi komplet za razširitev steze za frnikole, ki je sestavljen iz 41 kosov. V paketu so Hubelino kocke za sestavljanje in za še bolj dinamično igro spuščanja frnikol sta dodana dva zanimiva katapulta na gumb in dva odbojnika. S temi dodatki lahko svoje frnikole usmerjaš tja, kamor jih želiš. Kljubuj gravitaciji, eksperimentira s hitrostjo in izpopolni svoje inženirske sposobnosti tako da zgradiš popolno progo za frnikole. S tem kompletom si zahko zgradiš samostojni katapultni tobogan, vendar bo zabava še večja, če boš dva katapulta in odbojnika integriral kot razširitev in ustvaril veliko stezo za frnikole.

Hubelinov Catapult Set je edinstvena lansirna naprava za stezo za frnikole, ki ti bo odprla popolnoma nov svet igre v svetu frnikol. Zabavne norosti spuščanja in katapultiranja frnikol urijo veščine uporabe rok in krepijo kreativni graditeljski duh otroka. Naš predlog; Mini set Hubelino 45 bo odličen za pravi začetek in združitev s katapultom.


Hubelino Catapult Expansion je kompatibilna razširitev in proga za frnikole, ki je združljiva z vsemi drugimi stezami.


Vseh 41 delov in komponent  Katapulta je združljivih z običajnimi komponentami drugih proizvajalcev. Kot vsi izdelki podjetja Hubelino je tudi Katapult izdelan v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti.Vse Hubelino steze za frnikole in razširitve za njih so modularno oblikovane in kompatibilne med seboj. Hubelino kocke se odlično sestavljajo tudi s kockami drugih znanih proizvajalcev kot je recimo Lego. Zato lahko gradiš kot želiš. Steze so zasnovane tako, da med igro ostanejo na svojem mestu, tako da se lahko otrok osredotoči na zabavo. Suščanje frnikol je odlična igra za razvoj vidno prostorske intelegence in koordinacije oko-roka. Med igro se učimo temeljnih fizikalnih konceptov, kot sta pospešek in gravitacija. Grajenje s Hubelino kockami in sestavljanje steze spodbuja razvoj kreativnosti,  razvija logiko in analitično razmišljanje otroka.


Hubelino kocke in frnikole za sestavljanje stez različnih velikosti so trajnostne igrače, ki rastejo z otrokom.


Skladno z razvojem otroka in njegovih igralnih potreb je moč graditi in dograjevati velikost in zahtevnost igralnih kompletov. Ne glede na to ali uporabljamo knjižico z navodili za gradnjo ali pustimo domišljiji prosto pot in gradimo kot želimo spodbujamo razvoj delovnega spomina otroka in mu izboljšamo sposobnost analitičnega razmišljanja. Najboljše od vsega pa je, da obstoječi komplet lahko dogradimo kadarkoli želimo. S tem preprosto podaljšamo življenjsko dobo igrače in spodbudimo novo veselje v otroški sobi.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta dalje.

Šifra izdelka: 4250331420398
EAN: 4250331420398

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Switch Expansion Catapult je z 41 kosi odličen paket s kockami in in vsemi potrebnimi dodatki za širjenje imenitnih toboganov po katerih drvijo frnikole. Idealen je tudi za začetnike, ki želijo začeti bolj na veliko in ga takoj dodati obstoječi postavitvi. Catapult Expantion daje še več možnosti dinamične igre priljubljenim stezam za frikole. Tako kot vse druge igrače Hubelino je tudi ta razširitveni set 100% združljiv z vsemi kockami znanih proizvajalcev. Ker se Hubelino odlično sestavlja z vsemi drugimi kockami z njim optimalno dopolniš obstoječo zalogo kock, ki jih že imaš doma. 

Hubelino Made in Germany - Vse igrače Hubelino so izdelane izključno v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Gradbeni STEAM kompleti Hubelino kocke so intelegentno oblikovani in imajo uravnoteženo razmerje med zabavnim igralnim in učnim učinkom. Premišljen dizajn igrač omogoča igrivo učenje skozi igro. Razvoj novih igrač je vedno osredotočen na nove učne vsebine z dodano izobraževalno vrednostjo.

Vseh 41 delov in komponent za razširitveno stezo za frnikole Hubelino je združljivih z običajnimi komponentami drugih proizvajalcev. Zato jih je mogoče kreativno kombinirati z vašimi obstoječimi kockami in tematskimi svetovi. Kot vsi izdelki podjetja je tudi ta 41-packer izdelan v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti.

Podrobnosti igrače:

  • Switch Expansion je 100 % združljiv z vsemi priljubljenimi kockami za grajenje vodilnih proizvajalcev (Lego Duplo in druge).
  • Made in Germany - Hubelino Switch Expansion je v celoti izdelan v Nemčiji. 
  • Hubelino kocke so natančno izdelane iz ABS umetne mase najvišje kakovosti tako kot Lego kocke.
  • Kocke so s posebno tehnologijo obarvane z živilskimi barvami za še večjo prijaznost do otroka in narave.
  • Razširitveni igralni komplet vsebuje 41 kosov. Od tega je 9 tekalnih elementov, 26 kockza grajenje, 1 osnovna plošča, 1 frnikola, 2 katapulta in 2 odbojnika.
  • Dizajn izdelka Lippert Studios Berlin.
  • Dodana je knjižica z navodili za sestavljanje in igro.
  • Višina 14,5 cm Širina 28,5 cm Globina 11 cm Teža 0,519 kg.
  • Priporočena starost otroka 4 leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Hubelino

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HUBELINO Steza za frnikole Catapult Expansion 41 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.