Več pogledov

Hubelino

HUBELINO Steza za frnikole Twister Expansion 44 kos

Hubelino
39.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

39,99 €
Quick overview:

HUBELINO Steza za frnikole Twister Expansion prinaša super zabavno razširitev igre z lijaki!


Hubelino je z novo razširitvijo Twister Expansion 2.0 povečal dinamiko spuščanja frnikol po vsaki stezi za frnikole. Uporabljaš ga lahko kot razširitveni dodatek ali pa za samostojno igro. Tekalne lastnosti tobogana po katerem se podijo frnikole so izboljšane z dvema koničnima lijakoma. Frnikola kroži sprva zelo počasi in globlje kot se kotali skozi oba lijaka hitrejša postaja. To nam omogoča, da lahko hkrati spuščamo več frnikol po stezi. Novi Hubelino Twister Expansion je mogoče tudi obračati zato se ga da fleksibilno nameščati v steze za frnikole.


Hubelino Twister Expansion je kompatibilna proga za frnikole in razširitev združljiva z vsemi drugimi stezami.


Vse Hubelino steze za frnikole in razširitve za njih so modularno oblikovane in kompatibilne med seboj. Hubelino kocke se odlično sestavljajo tudi s kockami drugih znanih proizvajalcev kot je recimo Lego. Zato lahko gradiš kot želiš. Steze so zasnovane tako, da med igro ostanejo na svojem mestu, tako da se lahko otrok osredotoči na zabavo. Suščanje frnikol je odlična igra za razvoj vidno prostorske intelegence in koordinacije oko-roka. Med igro se učimo temeljnih fizikalnih konceptov, kot sta pospešek in gravitacija. Grajenje s Hubelino kockami in sestavljanje steze spodbuja razvoj kreativnosti in razvija logiko otroka.


Hubelino kocke in frnikole za sestavljanje stez različnih velikosti so trajnostne igrače, ki rastejo z otrokom.


Skladno z razvojem otroka in njegovih igralnih potreb je moč graditi in dograjevati velikost in zahtevnost igralnih kompletov. Ne glede na to ali uporabljamo knjižico z navodili za gradnjo ali pustimo domišljiji prosto pot in gradimo kot želimo spodbujamo razvoj delovnega spomina otroka in mu izboljšamo sposobnost analitičnega razmišljanja. Najboljše od vsega pa je, da obstoječi komplet lahko dogradimo kadarkoli želimo. S tem preprosto podaljšamo življenjsko dobo igrače in spodbudimo novo veselje v otroški sobi.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta dalje.

Šifra izdelka: 4250331420589
EAN: 4250331420589

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Nova razširitev Hubelino Twister Expansion 2.0 je najbolj priljubljena od vseh razširitev. Twister daje še več možnosti dinamične igre priljubljenim stezam za frikole. Tako kot vse igrače Hubelino je tudi dodatek Twister 100% združljiv z vsemi kockami znanih proizvajalcev. Ker se Hubelino odlično sestavlja z vsemi drugimi kockami z njim optimalno dopolniš obstoječo zalogo kock, ki jih že imaš doma. 

Hubelino Made in Germany - Vse igrače Hubelino so izdelane izključno v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Gradbeni STEAM kompleti Hubelino kocke so intelegentno oblikovani in imajo uravnoteženo razmerje med zabavnim igralnim in učnim učinkom. Premišljen dizajn igrač omogoča igrivo učenje skozi igro. Razvoj novih igrač je vedno osredotočen na nove učne vsebine z dodano izobraževalno vrednostjo.

Vseh 44 delov in komponent razširitve za stezo za frnikole Hubelino Twister je združljivih z običajnimi komponentami drugih proizvajalcev. Zato jih je mogoče kreativno kombinirati z vašimi obstoječimi kockami in tematskimi svetovi. Kot vsi izdelki podjetja Hubelino je tudi Twister Expansion izdelan v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti.

Podrobnosti igrače:

  • Twister Expansion je 100 % združljiv z vsemi priljubljenimi kockami za grajenje vodilnih proizvajalcev (Lego Duplo in druge).
  • Made in Germany - Hubelino Twister Expansion je v celoti izdelan v Nemčiji. 
  • Hubelino kocke so natančno izdelane iz ABS umetne mase najvišje kakovosti tako kot Lego kocke.
  • Igralni set steze s frnikulami je sestavljen iz 44 kosov. V paketu je 13 tekalnih elementov, 24 kock za grajenje, 1 osnovna plošča, 4  frnikole in 2 lijaka.
  • Dodana je knjižica z navodili za sestavljanje in igro.
  • Priporočena starost otroka 4 leta +
  • Višina 21,0 cm Premer 24,5 cm Globina 9,5 cm, teža 0,628 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Hubelino

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HUBELINO Steza za frnikole Twister Expansion 44 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.