Več pogledov

Hubelino

HUBELINO Steza za frnikole Cradle Chut Expansion 46 kos

Hubelino
34.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

34,99 €
Quick overview:

HUBELINO Steza za frnikole 45 je gugalnica ali zibelka za frnikole pri kateri nikoli ne veš kam se bo frnikola odkotalila!


Ali se bo tvoja frnikola zakotalila iz enega dela v drugi del gugalnice-zibelke ali se bo nepričakovano odkotalila dol po tekalnem delu? To vsakdo ugiba! 46-delni komplet vključuje dve zibelke z dvema žleboma, kar pomeni, da lahko tvoje frnikole poletijo v kar štirih nepredvidljivih smereh po poti gravitacije do tal. S tem razširitvenim kompletom lahko zgradiš samostojno stezo za frnikole, vendar se boš še bolj zabaval, če ga boš integriral kot podaljšek v večjem toboganu s frnikolami. S popolnoma novo nihalno Hubelino tehnologijo gradiš vrtoglavo dinamične steze. Ali bo frnikola padla iz enega žleba zibelke v drugega ali se bo nepričakovano odločila za pot navzdol? Preizkusi jo sam!


Hubelino Gugalnica-zibelka je kompatibilna razširitev in proga za frnikole, ki je združljiva z vsemi drugimi stezami.


Vseh 41 delov in komponent gugalnice-zibelke je združljivih z običajnimi komponentami drugih proizvajalcev. Kot vsi izdelki podjetja Hubelino je tudi Cradle Chut izdelan v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti.Vse Hubelino steze za frnikole in razširitve za njih so modularno oblikovane in kompatibilne med seboj. Hubelino kocke se odlično sestavljajo tudi s kockami drugih znanih proizvajalcev kot je recimo Lego. Zato lahko gradiš kot želiš. Steze so zasnovane tako, da med igro ostanejo na svojem mestu, tako da se lahko otrok osredotoči na zabavo. Suščanje frnikol je odlična igra za razvoj vidno prostorske intelegence in koordinacije oko-roka. Med igro se učimo temeljnih fizikalnih konceptov, kot sta pospešek in gravitacija. Grajenje s Hubelino kockami in sestavljanje steze spodbuja razvoj kreativnosti,  razvija logiko in analitično razmišljanje otroka.


Hubelino kocke in frnikole za sestavljanje stez različnih velikosti so trajnostne igrače, ki rastejo z otrokom.


Skladno z razvojem otroka in njegovih igralnih potreb je moč graditi in dograjevati velikost in zahtevnost igralnih kompletov. Ne glede na to ali uporabljamo knjižico z navodili za gradnjo ali pustimo domišljiji prosto pot in gradimo kot želimo spodbujamo razvoj delovnega spomina otroka in mu izboljšamo sposobnost analitičnega razmišljanja. Najboljše od vsega pa je, da obstoječi komplet lahko dogradimo kadarkoli želimo. S tem preprosto podaljšamo življenjsko dobo igrače in spodbudimo novo veselje v otroški sobi.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta dalje.

Šifra izdelka: 4250331420411
EAN: 4250331420411

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Cradle Chut Expansion je s 46 kosi odličen paket s kockami in in vsemi potrebnimi dodatki za širjenje imenitnih toboganov po katerih drvijo frnikole. Idealen je tudi za začetnike, ki želijo začeti bolj na veliko in ga takoj dodati obstoječi postavitvi. Cradle Chut Expantion daje še več možnosti dinamične igre priljubljenim stezam za frikole. Tako kot vse druge igrače Hubelino je tudi ta razširitveni set 100% združljiv z vsemi kockami znanih proizvajalcev. Ker se Hubelino odlično sestavlja z vsemi drugimi kockami z njim optimalno dopolniš obstoječo zalogo kock, ki jih že imaš doma. 

Hubelino Made in Germany - Vse igrače Hubelino so izdelane izključno v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Gradbeni STEAM kompleti Hubelino kocke so intelegentno oblikovani in imajo uravnoteženo razmerje med zabavnim igralnim in učnim učinkom. Premišljen dizajn igrač omogoča igrivo učenje skozi igro. Razvoj novih igrač je vedno osredotočen na nove učne vsebine z dodano izobraževalno vrednostjo.

Vseh 46 delov in komponent za razširitveno stezo za frnikole Hubelino je združljivih z običajnimi komponentami drugih proizvajalcev. Zato jih je mogoče kreativno kombinirati z vašimi obstoječimi kockami in tematskimi svetovi. Kot vsi izdelki podjetja je tudi ta 41-packer izdelan v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti.

Podrobnosti igrače:

  • Cradle Chut Expansion je 100 % združljiv z vsemi priljubljenimi kockami za grajenje vodilnih proizvajalcev (Lego Duplo in druge).
  • Made in Germany - Hubelino Cradle Chut Expansion je v celoti izdelan v Nemčiji. 
  • Hubelino kocke so natančno izdelane iz ABS umetne mase najvišje kakovosti tako kot Lego kocke.
  • Kocke so s posebno tehnologijo obarvane z živilskimi barvami za še večjo prijaznost do otroka in narave.
  • Razširitveni igralni komplet vsebuje 41 kosov. Od tega je 16 tekalnih elementov, 25 kock za grajenje, 1 osnovna plošča, 2 frnikoli in 2 zibelka-gugalnica z žlebovi.
  • Dizajn izdelka Lippert Studios Berlin.
  • Dodana je knjižica z navodili za sestavljanje in igro.
  • Višina 14,5 cm Širina 28,5 cm Globina 11 cm Teža 0,492 kg.
  • Priporočena starost otroka 4 leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Hubelino

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HUBELINO Steza za frnikole Cradle Chut Expansion 46 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.