Več pogledov

Hubelino

HUBELINO Osnovna plošča Baseplate 20 x 28 Modra

Hubelino
14.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Hubelino Baseplate 20x28 je osnovna plošča za stezo za frnikole v modri barvi!


Več prostora, več zabave! Osnovna plošča modre barve 32 x 44,8 cm s 560 gumbi je idealna osnova za graditelje stez za frnikole z res velikimi projekti. Stabilna osnovna plošča ima zaobljene vogale in je zato zelo varna za igro. Osnovna modra plošča Baseplate 20×28 Hubelino je idealna osnova za vznemirljivo gradno s kockami in je na voljo v modri barvi. 

Osnovna plošča 20×28 je združljiva z običajnimi komponentami vseh drugih znanih proizvajalcev. Zato jo je mogoče kreativno kombinirati z obstoječimi kockam, ki jih že imaš doma in tistimi, ki še pridejo. Različni tematskimi svetovi zabavne gradnje s kockami bodo hitro nastajali izpod spretnih prstkov malih graditeljev. Že od 18. meseca dalje se ti lahko spoprimejo z izzivom sestavljanja kock na osnovno ploščo. Seveda je vse 100% fit in le malček pozornosti pa je klik, klik, klik, steza spuščanje frnikol tu! Ali pa kaj drugega. Kot vsi izdelki podjetja Hubelino je tudi Baseplate izdelan v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti!

Starost 18m+

Šifra izdelka: 4250331420329
EAN: 4250331420329

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Modularne in združljive steze s frnikolami  Hubelino so zasnovane tako, da te ostanejo na svojem mestu, ko spuščamo frnikole. Tako, da se lahko otrok osredotoči na frnikolarsko zabavo. Igra s s frnikolami podbujajo razvoj prostorske inteligence in razumevanje temeljnih fizičnih konceptov, kot sta pospešek in gravitacija. Ne glede na sestavljanje s pomočjo knjižice z navodili ali prosto grajenje, je gradnja tekalne steze s frnikolami odlična za razvoj delovnega spomina otroka. Izboljša sposobnost analitičnega razmišljanja in krepi fino motoriko. Igrivo učenje z gradbenimi kompleti STEAM: Hubelino izdelki se osredotočajo na uravnoteženo razmerje med zabavo pri igri in učnim učinkom. Zato se razvoj novih izdelkov vedno osredotoča na učne vsebine in s premišljenim dizajnom postane igrača z dodano izobraževalno vrednostjo.

Podrobnosti igrače:

  • Modra osnovna plošča 20×28 podjetja Hubelino je idealna osnova za vznemirljiv gradno skockami.
  • Modra osnovna plošča Hubelino Baseplate 20×28 je združljiva z običajnimi komponentami drugih proizvajalcev in jo je zato mogoče kreativno kombinirati z vašimi obstoječimi kockami in tematskimi svetovi.
  • Kot vsi izdelki podjetja Hubelino je tudi Baseplate izdelan v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti.
  • Osnovna plošča modre barve 20×28 je 100 %  izdelana izključno v Nemčiji.
  • Velikost škatle 44,8 cm x 32 cm.
  • Teža 0,087 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Hubelino

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HUBELINO Osnovna plošča Baseplate 20 x 28 Modra

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.