Več pogledov

Vilac

VILAC Magneti za otroke Številke 56 kos

Vilac
17.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

17,90 €
Quick overview:

Vilac Magneti za otroke Številke je priroćen komplet 56 kosov magnetnih številk, da se otrok lahko nauči računati kar na družinskem hladilniku!


To so popolne lesene številke in magneti za otroke, ki si lahko preuredijo vsak kotiček doma v zabavno učilnico! Lesena škatla vsebuje 56 magnetnih številk z matematičnimi znaki plus, minus, je enako in drugimi. Vsaka kovinska površina ali vrata hladilnika spremeniš v odličen kraj in šolo za majhne otroke, da se naučijo štetja in osnovnega računanja.


Vilac leseni Magneti za otroke imajo na sebi priljubljene magnetne številke! 


Z živahno ilustriranimi lesenimi magnetnimi številkami Vilac je učenje števil in računanje zabavno. Spoznavanje števil in osnovne računske operacije so otroku med igro privlačne in vse kar potrebujemo je Vilac set z magnetki za otroke v podobi številk, ki mu dodamo kovinsko podlago. Vrata hladilnika, magnetna tabla piši briši za otroke ali katerakoli druga podlaga z magnetno privlačnostjo se odlično obnese za kreativno in poučno igro. Magnetne črke in številke so nekaj brez česar danes že skoraj ne gre. Otroku so v veliko pomoč pri učenju skozi igro zato je to vedno dobrodošla igrača.


Kreativno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: V6704
EAN: 3048700067043

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Vsako učenje je zabavno, če poteka skozi igro in lesene magnetne številke Vilac so ravno prave poučne in izobraževalne igrače za učenje števil in računanja. Zelo priročen set magnetnih številk na lesu se lahko uporabi za igro kakadrkoli in kjerkoli. Magnetne številke Vilac so takšna univerzalna poučna igrača, ki že dolgo privlači radovenost otrok in jih spodbuja k igri in učenju. Set vključuje 56 kosov črk in matematičnih znakov.

Podrobnosti igrače:

  • Material les, kovina, lesena škatla za shranjevanje.
  • 56 kosov magnetov Števila.
  • Priporočena starost za igro 4+
  • Opozorila! Ta izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let! Majhni deli!

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Magneti za otroke Številke 56 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.