Več pogledov

Janod

JANOD Magneti za otroke Magnetibook Zoo

Janod
20.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

20,99 €
Quick overview:

Magneti za otroke Janod Zoo skrivajo v sebi pravi živalski vrt!


Janod magnetibook je super praktična igrača zahvaljujoč priročnemu knjižnemu formatu. 30 prikupnih otroških magnetov je dovolj, da otrok oživi marsikatero žival. Odpri magnetibook kot knjigo in v njem boš zagledal obilo navdiha za kreativno sestavljanje priljubljenih likov živali. Poleg magnetov je v magnetni knjigi priloženih tudi 10 aktivnostnih kartic. Z njihovo pomočjo lažje sestaviš podobe živali na magnetno ploščo magnetne knjige. 


Super privlačni magnetki za otroke Janod Zoo pritegnejo pozornost in radovednost otroka. 


Cilj in izziv magnetne igre sta preprosta. Na magnetnem prizorišču ustvariš like živali s pomočjo aktivnostnih kartic. Lahko pa dovoliš domišljiji, da zdivja in sestavljaš zabavne in smešne izmišljene like živali. Vsak kos magnetne sestavljanke je namreč združljiv z drugim. Imenitna kreativna igra bo iskrivo urila domišljijo in vabila prste otroke k hitrim gibom sestavljanja.


Praktične magnetne sestavljanke Janod Magnetibook so idealne za igro kjerkoli.


S otrok dolgočasi med čakanjem na kosilu v restavraciji? Greš morda z otrokom k zdravniku in veš kako ga zamotiti? Nič več! Tukaj je Janod magnetna knjiga, ki bo zaposlila in zabavala vsakega otroka od 3. leta dalje. Kamorkoli greš z otrokom jo vzemi s seboj. Magnetne igrače so otroku vedno atraktivne in privlačne zato je z njimi dolg čas zlahka prerezati na pol.


Imenitne magnetne igrače Janod za veliko kreativne zabave od 3. leta dalje.


Atraktivni otroški magneti so lepo spravljeni v magnetni knjigi in zanimivi modulčki so popolni za kreativno zabavo. Ko odpreš knjigo te pričakajo očarljivi magnetki, ki se imenitno sestavljajo v poljubne kreacije. Ne glede na to ali sestavljaš po predlogah kartic ali po ogromni predlogi lastne domišljije. Razburljivo ustvarjalno prizorišče izobraževalne igrače bo poskrbelo za veliko ur imenitnega učenja skozi igro. In seveda veliko magnetno privlačne zabave.


Janod otroški magneti za kreativnost in fino motoriko otroka.


Uporabi 30 magnetov in 10 aktivnostnih kartic in sestavljaj čudovite kreacije, ki navdušijo oko in prste. Privlačni magnetki zlahka poskrbijo za hitre in spretne prste otroka že od 3. leta dalje. Atraktivna izobaževalna igrača krepi čut za umetnost, estetiko in spodbuja otroka h kreativnemu ustvarjanju. Klinično je dokazano, da razvita fina motorika otroku omogoča večjo samostojnost. Lažje in prej bo zavezal vezalke, uporabljal zobno ščetko ali odpiral in zapiral gumbe in zadrge.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. do 8. leta.

Šifra izdelka: J02723
EAN: 3700217327231

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Magnetic book Janod ZOO skozi ponavljajoče gibe otroku med igro razvija različne spretnosti.

Spretnost uporabe rok in prstov ne pride sama od sebe. Zato je potrebno roke in prste čim več uporabljati, da pravočasno razvijemo potrebne veščine uporabe rok in prstov. In kaj je še bolj zabavnega kot to početi med igro? Otrok si poveča lastno samozavest s pomočjo igre in Magnetna knjiga Janod je kot nalašč za to! Vse Janod igrače so vrhunsko izdelane iz materialov najboljše kakovosti. Kakovost in varnost  sta glavna skrb podjetja. Vsaka igrača je sestavljena iz pozorno oblikovanih delov in poskrbi za dobro počutje otroka med igro in visok izobraževalni učinek.

Podrobnosti igrače:

  • Material trdna lepenka.
  • Dimenzije 19 x 4 x 26 cm.
  • Magnetna igrača je lepo oblikovana kot knjiga.
  • Kompaktno oblikovanje in velikost sta idelana za igro na poti.
  • Vsebuje 40 magnetov in 30 aktivnostnih kartic.
  • Starost 3-8 let.
  • Kreativni razvoj, fina motorika, koordinacija-oko roka.
  • Sestavljanje živalskih motivov ZOO.

 

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Magneti za otroke Magnetibook Zoo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.