Janod®

Privošči si vrhunske Janod igrače, bodi z njimi vedno v trendu najboljše igre in se ob tem neizmerno zabavaj!

Janod je specializirana francoska blagovna znamka, ki je znana predvsem po svojih imenitnih lesenih igračah. Vse njihove igrače so oblikovane tako, da s preprostimi radostmi igre osrečujejo otroke. Vsak otrok je drugačen in enkraten na svoj način. Zato francoski specialisti za igrače ustvarjajo pametne igrače, ki izpolnjujejo vse potrebe otrok po igri in so jim v pomoč pri razvoju veščin.

Igrače Janod oblikuje kreativen oblikovalski team francoskega izdelovalca priljubljenih lesenih in drugih igrač Janod, ki redno skrbi za razvoj pisane palete originalnih igrač. V naši ponudbi so inovativno oblikovane igrače za otroke od 1 do 9 let. Vse igrače so visoko kakovostne, izdelane iz trpežnih materialov, varne za igro in otroku zabavne. Redizajnirani klasiki lesenih in drugih igrač se igrivo prepletajo z novimi uspešno razvitimi igračami, ki navdušujejo otroke in starše. Uspešni začetki ustvarjalnega podjetja segajo že tja v zgodnja sedemdeseta leta. Zato so te priljubljene igrače seveda dobro znane staršem še iz časa, ko bili še sami otroci. Nenehen razvoj in skrbno oblikovanje igrač sta znana po svojem nezmotljivo prepoznavnem stilu. Igračam daje oblikovalski French Touch poseben šarm, lepoto in priljubljenost.

Janod igrače dajejo otroku svobodo igre in omogočajo vedno novo igralno izkušnjo.

Ne glede na to ali se spogleduješ s klasiki lesenih igrač, potrebuješ glasbilo za otroka ali recimo iščeš magnetne igrače je Janod pravi. Francoski šarmerji vedno navdušijo s kakovostjo, dobrim izgledom in vrhunsko ponudbo igrač v vseh pogledih. Priljubljene Janod puzzle, magnetibook, walker, kuhinja, samokolnica, ksilofon ali kocka in še ogromno drugih odpirajo neskončno velik svet igre. Zabavno igranje za razvoj in znanje z vsako od imenitno izdelanih igrač je zagotovljeno. Ne glede na to ali gre za sestavljanje dveh kosov puzzle, grajenje stolpa iz lesenih kock, morda vijačenja ali udarjanja po ksilofonu. Vsaka prava igra in dobra igrača zahtevata od otroka določen trud, ki mu ga poplačata z zabavo in razvojem. Janod igrače spoštujejo razvojne zahteve otrok in jim puščajo odprt prostor za preizkušanje različnih načinov igre. Lepo izdelane, kakovostne in za razvoj koristne igrače Janod so vedno dobrodošle za vsakega otroka.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 121

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 121

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5