Janod

Privošči si vrhunski Janod, to so igrače s katerimi si vedno v trendu najboljše igre in se ob tem neizmerno zabavaš!

Janod je specializirana francoska blagovna znamka, ki je znana predvsem po svojih imenitnih lesenih igračah. Vse Janod igrače so oblikovane tako, da s preprostimi radostmi igre osrečujejo otroke. Vsak otrok je drugačen in enkraten na svoj način. Zato francoski specialisti za igrače ustvarjajo pametne igrače, ki izpolnjujejo vse potrebe otrok po igri in so jim v pomoč pri razvoju veščin.

Za inovativno oblikovanje predvsem lesenih igrač poskrbi kreativen oblikovalski team francoskega izdelovalca priljubljenih lesenih in drugih igrač. Tako so redno na voljo nove pisane palete originalnih igrač. V naši ponudbi so inovativno oblikovane igrače za otroke od 1 do 9 let. Vse igrače so visoko kakovostne, izdelane iz trpežnih materialov, varne za igro in otroku zabavne. Redizajnirani klasiki lesenih in drugih igrač se igrivo prepletajo z novimi uspešno razvitimi igračami, ki navdušujejo otroke in starše. Uspešni začetki ustvarjalnega podjetja segajo že tja v zgodnja sedemdeseta leta. Zato so te priljubljene igrače seveda dobro znane staršem še iz časa, ko bili še sami otroci. Nenehen razvoj in skrbno oblikovanje igrač sta znana po svojem nezmotljivo prepoznavnem stilu. Igračam daje oblikovalski French Touch poseben šarm, lepoto in priljubljenost.

Janod toys so igrače dajejo otroku svobodo igre in omogočajo vedno novo igralno izkušnjo.

Ne glede na to ali se spogleduješ s klasiki lesenih igrač, potrebuješ glasbilo za otroka ali recimo iščeš magnetne igrače so te igrače prave. Francoski šarmerji vedno navdušijo s kakovostjo, dobrim izgledom in vrhunsko ponudbo igrač v vseh pogledih. Priljubljena kuhinja, samokolnica, ksilofon ali kocka in še ogromno drugih odpirajo neskončno velik svet igre. Zabavno igranje za razvoj in znanje z vsako od imenitno izdelanih igrač je zagotovljeno. Ne glede na to ali gre za sestavljanje dveh kosov puzzle, grajenje stolpa iz lesenih kock, morda vijačenja ali udarjanja po ksilofonu. Vsaka prava igra in dobra igrača zahtevata od otroka določen trud, ki mu ga poplačata z zabavo in razvojem. Dobro oblikovane igrače spoštujejo razvojne zahteve otrok in jim puščajo odprt prostor za preizkušanje različnih načinov igre. Iščeš lepo izdelane in kakovostne Puzzle, Magnetibook, walker, Sweet cocoon, Rocket ali Ukulele? Malce pokukaj v Kreativne igrače kjer te čakajo številne igrače, zagotovo se jih bo veliko našlo. Tudi takšnih s popustom! Vse naše igrače so za razvoj in vedno dobrodošle za razvoj vsakega otroka.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 58

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 58

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4