Več pogledov

Janod

JANOD Otroška tabla Splash

Janod
105.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

105,99 €
Quick overview:

Za učenje ali ustvarjalno igro magnetna nastavljiva Otroška tabla Janod Splash.


Malčke bo lesena dvostranska magnetna tabla popeljala v svet ustvarjanja, kreativnosti in učenja. Učenje je najbolj zabavno in produktivno če poteka skozi igro. Lesena magnetna tabla za risanje je dvostranska, zložljiva za priročno shranjevanje in poljubno nastavljiva po višini od 91 do 126 cm, kar otrokom omogoča daljšo uporabo. Na eni strani je bela tabla piši briši, namenjena pisanju in risanju s priloženim flomastrom, na drugi strani, črna tabla, risanju in pisanju s kredami. Magnetna tabla je odlična za igro z različnimi magnetki v obliki črk, številk ali drugih likov. V kompletu so tudi naslednji dodatki: 6 magnetov, 10 kred, gobica za čiščenje table, magnetno ravnilo, flomaster piši briši, rolica papirja, posoda za pripomočke, lonček. Ima tudi priročno poličko, kjer lahko otrok odloži ali shrani risalne pripomočke. Namenjena je otrokom od 3 leta starosti, ki bodo zagotovo navdušeni nad barvno tablo. Lahko popestri otroško sobo in je krasno darilo za malčka. Domišljija in ustvarjalnost bosta imeli prosto pot da prideta na plano!


Tabla piši briši za igro vlog in zabavno ustvarjanje.


Moderna barvna tabla Splash bo otrokom zagotovila ure in ure risanja in pisanja. Tako kot v šoli večji otroci, tudi manjši otroci lahko doma posnemajo svojega najljubšega učitelja ali vzgojitelja, rišejo s kredami, flomastrom ali pišejo. Lahko se igrajo sami ali z drugimi, pišejo, brišejo in se ob tem neizmerno zabavajo. Pri tem se bodo hote ali ne hote spustili v igro vlog učitelja ali učenca, kar je spodbudno za razvoj in vživitev v predstavo nekoga drugega, nečesa drugačnega.


Risalna tabla za otroke poskrbi za pisanje, risanje in razvoj fine motorike. 


Številke in črke se bo enostavno naučiti s pomočjo lesene magnetne table, saj omogoča pisanje ali pa učenje s pomočjo magnetnih števil, črk. Trening in občutek grafomotorike bo manjšim otrokom zagotovo prav prišel ob vstopu v šolo, šolarjem pa preprost način učenja pisanja velikih, malih tiskanih in pisanih črk. Malčki bodo uživali, ko se bodo lahko ustvarjalno izražali, kar jim bo v zadovoljstvo, sprostitev in obenem vaja za urjenje koncentracije in ročnih spretnosti.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: J09611
EAN: 3700217396114

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Vstopite v svet učenja in ustvarjalnosti, ki ti ga ponuja otroška magnetna tabla Janod Splash.

Veščine in znanje bodo lahko otroci pridobivali in izpopolnjevali skozi igro z magnetno leseno vsestransko tablo proizvajalca Janod. Otroška tabla je nastavljiva po višini, prilagodite jo lahko otroku, tako da omogoča dolgo uporabo. Opremljena je s številnimi dodatki, in sicer kredami, magnetki, gobico za čiščenje, rolo papirja, piši briši flomastrom, magnetnim ravnilom, plastičnim lončkom, posodico za pripomočke, ima pa praktično poličko za odlaganje in shranjevanje risalnih pripomočkov. Lesena moderna tabla je izdelana iz visoko kakovostnega lesa. Z dodatki je zapakirana v prikupno škatlo in je lahko krasno darilo. Dimenzije lesene table za otroke Janod so 58 x 65 x 126 cm, primerna je za starost od 3 do 8 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Otroška tabla Splash

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.