Več pogledov

Beleduc

BELEDUC Magnetna tabla za risanje Velika

Beleduc
24.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,95 €
Quick overview:

Magično privlačna velika magnetna tabla za risanje Beleduc!


Velika magnetna tabla za risanje Beleduc je ustvarjalna igrača za veliko kreativne igre. Super priljubljene in kakovostne Beleduc magnetne table so trpežne in zabavne igrače, ki takoj navdušijo!

Sodobno oblikovano veliko magnetno tablo Beleduc krasijo moderen dizajn, najboljši materiali in popolnost izdelave. Igrača je vedno pripravljena za igro otrok ne bo zamudil nobene priložnosti, da jo vzame v roke.

S pomočjo magičnega pisala privabiš na površino table skrite kroglice in ustvarjaš čudovita umetniška dela. Za novo kreacijo veliko magnetno tablo samo pobriši z vrhom prstov in tabla je pripravljena za nove umetnije.

Senzorično prijetna igra z Beleduc magnetno tablo za risanje razvaja dotik prstov. Poslušanje nežnih zvokov magnetnih kroglic, ki se podijo proti magičnemu pisalu še okrepi senzorično izkušnjo!

Uporabi domišljijo, magnetno pisalo stylus in ploščo s kroglicami za kreativno in zabavno igro risanja in pisanja. Vleci linije, piši črke ali riši.

Kaj lahko ustvariš z veliko magnetno tablo za risanje? Karkoli želiš - in zabavno bo! Vsakdo rad sproščeno riše in ustvarja poljubne vzorce, ki so mu všeč.

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: 21042
EAN: 4014888210426

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE:

Nemški specialist za igrače Beleduc je izdelal veliko magnetno tablo za risanje, ki ponuja genijalno, taktilno učno izkušnjo za otroka. Primi magnetno pisalo in ustvarjaj. Pop, pop, pop, kroglice skačejo na površino in glej, črta je narisana! S prstom potegni po kroglicah in črta je izbrisana. Preprosto sledenje domišljiji, taktilna prijetnost dotika in zvoka + vrhunski dizajn za maksimalno igro.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE:

Z veliko magnetno tablo Beleduc za učenje risanja razvija fino motoriko, veščine pisanja, prepoznavanje črk in sestavljanja besed. Vrhunsko oblikovana igrača je popolnoma varna in tako močno izdelana, da bodo kroglice vedno na svojem mestu. Beleduc igrače - za izjemno učno izkušnjo! Priloženo magnetno pisalo Stylus.

Dimenzije 28 x 25,5 x 1,2 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Beleduc

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Top kvaliteta!
Napisal/-a Luc
23. september 2020 19.35.24 CEST

Podobno tablico smo že imeli pred časom. Nekje smo jo izgubili in se odločili za novo. Ta - Beleduc je Top!

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BELEDUC Magnetna tabla za risanje Velika

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.