Več pogledov

Janod

JANOD Magneti za otroke Magnetibook Vozila

Janod
15.1653 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 20,99 €

Akcijska cena 15,17 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 15,17 €
Quick overview:

Janod Magneti za otroke Vozila so vauu ... Magnetibook, ki vsebuje pravi zaklad za vse fante od 3. leta dalje!


Magnetibook je dobil še bolj fantovsko različico otroških magnetov! Z magnetki sestavljaj vse vrste vozil, ustvarjaj in izumljaj s 50-mi magneti! Iz zabavne mehanične delavnice bodo prihajala vedno nova vozila kot po tekočem traku. Nujna igrača za male inženirje, dirkače in vse vrste ljubiteljev vozil. Sestavi si najnovejšo verzijo dirkalnika, odleti kam z raketo, zapluj s podmornico ali izdelaj strašni tank! Poljubno število modelov vozil sestavljaj iz 50 magnetov in s pomočjo domišljije. Ali uporabi 18 kartic za predlogo in prve načrte. Janod Magneti za otroke  Vozila so 100% zabavne igrače za fante!


Janod Vozila so magnetne igrače za fante, ki skrivajo v sebi prav zaklad priljubljenih vozil!


Janod magnetibook je super praktična igrača zahvaljujoč priročnemu knjižnemu formatu. 50 prikupnih otroških magnetov je dovolj, da otrok kreira marsikatera vozila. Odpri magnetibook kot knjigo in v njem boš zagledal obilo navdiha za kreativno sestavljanje priljubljenih likov iz tehničnega sveta vozil. Poleg magnetov je v magnetni knjigi priloženih tudi 18 aktivnostnih kartic. Z njihovo pomočjo lažje sestaviš podobe avtomobilov, raket, tankov, podmornic, in drugih na magnetno ploščo magnetne knjige. 


Super privlačni magnetki za otroke Janod Vozila pritegnejo pozornost in radovednost fanta ods 3+.


Cilj in izziv magnetne igre sta preprosta. Na magnetnem prizorišču delavnice ustvariš različna vozila s pomočjo aktivnostnih kartic. Lahko pa dovoliš domišljiji, da zdivja in sestavljaš zabavne in nadvse inovativne oblike vozil. Vsak mali izumitelj bo izdelal zase popolno vozilo, ki bo najboljše vozilo vseh vozil! Vsak kos magnetne sestavljanke je namreč združljiv z drugim. Imenitna kreativna igra bo iskrivo urila domišljijo in vabila prste otroke k hitrim gibom sestavljanja.


Praktične magnetne sestavljanke Janod Magnetibook so idealne za igro kjerkoli.


S otrok dolgočasi med čakanjem na kosilu v restavraciji? Greš morda z otrokom k zdravniku in veš kako ga zamotiti? Nič več! Tukaj je Janod magnetna knjiga, ki bo zaposlila in zabavala vsakega otroka od 3. leta dalje. Kamorkoli greš z otrokom jo vzemi s seboj. Magnetne igrače so otroku vedno atraktivne in privlačne zato je z njimi dolg čas zlahka prerezati na pol.


Imenitne magnetne igrače Janod za veliko kreativne zabave od 3. leta dalje.


Atraktivni otroški magneti so lepo spravljeni v magnetni knjigi in zanimivi modulčki so popolni za kreativno zabavo. Ko odpreš knjigo te pričakajo očarljivi magnetki, ki se imenitno sestavljajo v poljubne kreacije. Ne glede na to ali sestavljaš po predlogah kartic ali po ogromni predlogi lastne domišljije. Razburljivo ustvarjalno prizorišče izobraževalne igrače bo poskrbelo za veliko ur imenitnega učenja skozi igro. In seveda veliko magnetno privlačne zabave.


Janod otroški magneti za kreativnost in fino motoriko otroka.


Uporabi 50 magnetov in 18 aktivnostnih kartic in sestavljaj čudovite kreacije, ki navdušijo oko in prste. Privlačni magnetki zlahka poskrbijo za hitre in spretne prste otroka že od 3. leta dalje. Atraktivna izobaževalna igrača krepi čut za umetnost, estetiko in spodbuja otroka h kreativnemu ustvarjanju. Klinično je dokazano, da razvita fina motorika otroku omogoča večjo samostojnost. Lažje in prej bo zavezal vezalke, uporabljal zobno ščetko ali odpiral in zapiral gumbe in zadrge.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. do 8. leta.

Šifra izdelka: J02715
EAN: 3700217327156

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Magnetic book Janod VOZILA med igro razvija različne spretnosti in so hejjj - Top darila za fante od 3+

Spretnost uporabe rok in prstov ne pride sama od sebe. Zato je potrebno roke in prste čim več uporabljati, da pravočasno razvijemo potrebne veščine uporabe rok in prstov. In kaj je še bolj zabavnega kot to početi med igro? Otrok si poveča lastno samozavest s pomočjo igre in Magnetna knjiga Janod je kot nalašč za to! Vse Janod igrače so vrhunsko izdelane iz materialov najboljše kakovosti. Kakovost in varnost  sta glavna skrb podjetja. Vsaka igrača je sestavljena iz pozorno oblikovanih delov in poskrbi za dobro počutje otroka med igro in visok izobraževalni učinek.

Podrobnosti igrače:

  • Material trdna lepenka.
  • Dimenzije 19 x 4 x 26 cm.
  • Magnetna igrača je lepo oblikovana kot knjiga.
  • Kompaktno oblikovanje in velikost sta idelana za igro na poti.
  • Vsebuje 50 magnetov in 18 aktivnostnih kartic.
  • Starost 3-8 let.
  • Kreativni razvoj, fina motorika, koordinacija-oko roka.
  • Sestavljanje vozil vseh vrst in oblik.
  • Odlična darilna škatla!

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Magneti za otroke Magnetibook Vozila

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.