Več pogledov

Janod

JANOD Igrače za kopanje Senzorične žoge

Janod
11.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,99 €
Quick overview:

JANOD Igrače za kopanje Tacti'basket so tudi senzorčne žoge, ki bodo poskrbele za razvoj senzorike med zabavnim kopanjem!


Igraj se drugače, Igrače za kopanje Janod so prave za raziskovanje, ekpeimentiranje, manipuliranje in rokovanje med igro v banji. Tri senzorične žoge so odlične igrače z  v vodo, ki jih bodo rade vzele vs voje roke punčke in fantki od 1 pa vse do 6 leta starosti. Taktilne igrače za v banjo spodbujajo razvoj čutil dotika, vida, in koordinacije oko-roka. Odvisno od starosti otroka, ki se z njmi igra. Od razlikovanja barv, spoznavanja oblik in taktilnosti različnih površin za najmlajše do košarka v banji, ki pride v poštev za malo večje. Taktilna košarica Janod se pritrdi na gladko površino z dvema prisskoma in že imaš koš . Tukaj je nova različica vaterpola, ki bo navddušila vse male kopalce od enega do šestega leta starosti.

Igrače za v banjo Janod, 3 x senzorična žoga + koš za 1 do 6 let.

Šifra izdelka: J04708
EAN: 3700217347086

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE ZA VODO JANOD

Si predstavljaš košarkarski obroč v banji? Igrače Janod ga imajo ravno pravega, ki bo poskrbel za zabavno čofotanje v domači kopeli ali pa celo v bazenčku. Zlahka se pritrdi na vsako gladko površino skatere visi zahvaljujoč 2 močnima priseskoma. Če se želitš v vodi zabavati zabavati, se preprosto odloči, da mečeš 3 senzorične žoge ali jih prijemaš, preganjaš in loviš po vodni površini. 3 senzorične žoge so idealne igrače za vodo izdelane iz posebne pene, ki se dobro počutijo povsod kjer je voda. Vzemi jih s seboj tudi na morje. Razvoj dotika, kordinacija oko-roka in motorične veščine se lepo razvijajo me igrami z žogami za v vodo Janod.

Podrobnosti vodne igrače:

  • Dimenzije 13,7 x 14,5 x 19 cm.
  • Material PEVA.
  • Vrsta embalaže. Lepa škatla z okencem.
  • 3 senzorične žoge različnih taktinih površin, koš za shranjevanje in igro in priseski za pritrjevanje.
  • Starost 1-6 let

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Igrače za kopanje Senzorične žoge

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.