Več pogledov

Janod

JANOD Otroški klavir Electronic

Janod
67.1853 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 92,99 €

Akcijska cena 67,19 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 67,19 €
Quick overview:

Otroški klavir Janod je mini replika velikega klavirja!


Prvi žitki udarjanja po klavirskih tipkah bodo pospremljeni z obetavnim zvokom, ki naznanja prihod novega virtuoza. Elektronski klavir je lesen in zveni kot pravi piano. Presenčenje sledi takoj, ko pritisneš na enega od 18 glasbenih ključev-tipk. Čisto zaresne črno-bele klavirske tipke čisto zaresno zvenijo in pozor vsem; tukaj bo kmalu 1. klavirski koncert. To je pravi izbor za prvi klavirček, ki ga dobi otrok  za uvod v krasni novi glasbeni svet. 


Klavir za otroke Janod Electronic je otroški inštrument za razvoj glasbenega posluha od 3. do 8. leta starosti.


Glasbilo ima trdno leseno konstrukcijo zato je varno za igro. Trajna glasbena igrača je zdržljiva in tipke malega piana bodo dolgo služile namenu. Ker je to elektronski klavir za najmlajše ima veliko prednost pred navadnim klavirjem,. Zvok in zven prikupnega glasbilca sta zaradi elektronike uravnotežena. Ne glede na udarce po 18 klavirskih ključih bo ta zvenel kot mora. Tudi še malce nerodni prstki malega muzikanta in motorična neusklajenos ne bosta ovira pri prvih glasbenih podvigih. 


Glasbila za otroke Janod navdušijo otroka in ga spoznajo s prvimi radostmi igranja.


Idealno glasbilo za najmlajše je idealne velikosti. Funkcija samodejnega prehoda v stand-by po dveh minutah od zadnje igre varčuje baterije. Vključene so štri partiture s ka terimi lahko otrok igra kot po čudežu. Pop N'Rock dizajn lesenega klavirčka prebudi vsa čutila najmlajših muzikantov in jim predstavi vse radosti glasbene imovizacije. Mini klavirček pride že sestavljen. Le še baterije je potrebno vstaviti in veliki elktronski klavisrski koncert se lahko prične.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3+

Šifra izdelka: J07618
EAN: 3700217376185

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Janod je poskrbel za najmlajše glasbene navdušence od 3. leta dalje in jim omogočil igro na pravem mini klavirju. Lesena glasbena igrača iz priljubljene linije Pop N'Rock je stabilna in varna. Trdna konstrukcija klavirja in uravnotežen zvok 18-ih klavirskih tipk so pogoj za uspešen začetek vsakega malega pianista. Dve minute po zadnjih udarcih tipk klavirček samodejno preide vv fazo mirovanja. Zato se baterije nikoli ne praznijo brez potrebe. Za udobje igre, razvoj glasbenega talenta, občutka za ritem in fine motorike je tukaj Janod Otroški klavir Electronic.

Podrobnosti glasbene igrače Janod klavir Electronic:

  • Velikost 33 x 25 x 29 cm.
  • Material les, vezana plošča.
  • Elektronska tipkovnica.
  • 18 glasbenih ključev.
  • Štiri prednaložene partiture; Alouette, Au clair de la lune, Frère Jacques, Twinkle twinkle little star.
  • 4 x baterija LR03 1,5V (niso priložene).
  • Klavir je sestavljen.
  • Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Otroški klavir Electronic

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.