Več pogledov

Janod

JANOD Človeško telo Sestavljanka Giant

Janod
36.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

36,99 €
Quick overview:

Janod Človeško telo sestavljanka Giant skozi igro odkriva vse o človeškem telesu.


Če vas je otrok začel spraševati o tem, kako dihamo, kako premikamo prste, kakšne so razlike med dečki in deklicami, potem je skrajni čas, da mu razložite in pojasnite vse o človeškem telesu. Kako se boste znašli? Verjetno ne bo prav lahko. Naloga pa bo za vas tako enostavna, če boste otroku priskrbeli sestavljanko o človeškem telesu.

4 velike sestavljanke (velikost 100 cm) iz trdega kartona v obliki figur človeškega telesa so odlične za spoznavanje in učenje. Otroku bodo pomagale razumeti, odkrivati, spoznavati različne dele telesa. Za najboljšo predstavo so tu 1 obojestranska sestavljanka dečka in deklice (50 kosov), 1 sestavljanka, ki predstavlja notranje organe človeškega telesa (75 kosov) in 1 sestavljanka okostja človeškega telesa, ki se sveti v temi (100 kosov). Okostnjak, ki se sveti, super zabavno, kajne! V kompletu so priložene podrobne izobraževalne kartice, ki opisujejo in otroku pomagajo, da lažje razume različne dele in ustroj, pravzaprav vse o človeškem telesu. Te kartice so na voljo v 12 jezikih, med njimi so tudi angleški, francoski, nemški, španski.

Ker so otroci kot spužve, se bodo s pomočjo kartic z opisi lahko dele človeškega telesa in druge značilnosti naučili tudi v tujem jeziku. Fantastično! Izjemno dobra didaktična igrača, ki spodbuja motorične spretnosti, koordinacijo oko - roka, razmišljanje, potrpežljivost in koncentracijo ter pomaga otroku tudi pri čustvenem in kognitivnem razvoju.

Te barvne in privlačne puzzle proizvajalca Janod so odlična izbira tudi zato, ker jih otrok lahko pospravi v kompaktno škatlo in jih nese kamor koli zraven. Primerna izbira za otroke od 5. leta starosti dalje in zagotovo prava izbira za darilo ali kar tako.


Zabavno igranje za razvoj in znanje!

Šifra izdelka: J02681
EAN: 3700217326814

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Ko sestavljanka Človeško telo Giant zaiskri v otroku radovednost in omogoča zabavno učenje.

Ko malček začne spraševati, navadno ponudimo enostavne odgovore. Z leti, večji otrok, več sprašuje in vprašanja so čedalje bolj kompleksna. No, ali pa ne. Janod nam tako zopet s svojimi priročnimi, izjemno kvalitetnimi, uporabnimi in izobraževalnimi igračami omogoča, da otroku predstavimo človeško telo na zanimiv način. Katere organe imamo, kako je sestavljeno človeško telo, kakšne so fizične razlike med dečki in deklicami, vse to in še veliko več, predstavi super sestavljanka o človeškem telesu. Komplet vsebuje 4 metrske sestavljanke v podobi figur človeškega telesa in izobraževalne kartice v 12 jezikih s podrobnostmi, da enostavneje in bolje razume dele telesa in kako telo deluje. Vse štiri so odlične za učenje, razmišljanje, zabavo in igro. Otrok bo skozi sestavljanje uril spretnosti prstov, koordinacijo oko – roka, vizualizacijo, razmišljal, treniral potrpežljivost in koncentracijo. Didaktična igrača puzzlov, ki jo bo nedvomno vsak otrok neskončno vesel!

Podrobnosti:

  • Dimenzije posamezne sestavljene sestavljanke so 45 x 0,2 x 100 cm (višina je 100 cm)
  • Število kosov: 1 sestavljanka, obojestranska, 50 kos, 1 sestavljanka 75 kos, 1 sestavljanka 100 kos
  • Izobraževalne kartice s podrobnostmi o človeškem telesu v 12 jezikih (francoskem, angleškem, nemškem, nizozemskem, poljskem, ruskem, španskem, portugalskem, katalonskem, baskovskem, slovaškem, češkem)
  • Material: karton (trda lepenka)
  • Prikupna škatla za shranjevanje.
  • Sestavljanka je primerna za otroke od 5 let dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Človeško telo Sestavljanka Giant

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.