Več pogledov

Beleduc

BELEDUC Večplastna sestavljanka Telo Deklica

Beleduc
25.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

25,95 €
Quick overview:

Večplastna sestavljanka Beleduc domiselno predstavi telo deklice!


Večplastna sestavljanka Telo-deklica otroku na razumljiv in prijazen način ilustrira zgradbo človeškega telesa. Lesene puzzle nivojske sestavljanke se zlagajo v širino in višino. Večplastna sestavljanka Telo, otroku domiselno in privlačno predstavi človeški skelet, organe, mišice in celo krvni obtok


Med sestavljanjem petih različnih plasti poučne lesene sestavljanke Beleduc, se otrok skozi igro na izviren in zelo zanimiv način veliko nauči o telesu človeka!  Otrok prične s sestavljanjem prve plasti sestavljanke, to je skelet in konča s popolnoma oblečenim dečkom. Sestavljanka Telo je zabavna in poučna lesena igrača z visoko igralno vrednostjo!

Med otroci izjemno priljubljene večplastne sestavljanke Beleduc so trajne lesene igrače vrhunske kakovosti, s katerimi se otroci navdušeno igrajo doma in v vrtcu. Vsak nov dodan sloj na večplastni sestavljanki Telo prikazuje novo izgrajeno podobo telesa človeka. Otroku predstavi nov zabaven izziv in ga na koncu nagradi s podobo popolnoma sestavljenega in oblečenega telesa deklice.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 4. leta dalje!


Šifra izdelka: 17160
EAN: 4014888171604

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Beleduc je uporabil zanimiv koncept sestavljanke v plasteh in ustvaril odlično pedagoško sestavljanko Telo-deklica. Pet nivojev prikazuje pet različnih tem, ki otroku ponudijo pet zabavnih izzivov sestavljanja različnih težavnosti.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

BELEDUC večplastna sestavljanka Telo-deklica je vrhunska lesena igrača z velikim igralnim potencijalom! Kaj ponuja 5 plasti sestavljanke? Visoko igralno vrednost, ki omogoča pridobivanje nujnih razvojnih veščin za otroke med četrtim in sedmim letom starosti. 

Igra z večplastno sestavljanko Telo-deklica ima vpliv na razvoj:
- sposobnosti ugotavljanja ujemanja in sestavljanja,
- domišljije in kreativnosti,
- logike in koncentracije,
- fine motorike in koordinacije oko-roka,
- vztrajnosti.

Vrhunska nivojska sestavljanka Telo-deklica se sestavi v petih plasteh iz 29 kosov lesenih puzzle najvišje kakovosti. Velikost sestavljanke: 145 x 295 x 20 mm.

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Dodatne informacije

Proizvajalec Beleduc

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BELEDUC Večplastna sestavljanka Telo Deklica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.