Več pogledov

Janod

JANOD Človeško telo Magnetna sestavljanka

Janod
31.0603 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 42,99 €

Akcijska cena 31,06 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 31,06 €
Quick overview:

Človeško telo magnetna sestavljanka Janod ti skozi igro razkrije vse o človeškem telesu.


Zakaj se otrok ne bi skozi igro naučil nekaj o človeškem telesu? Imate raje, da o tem sprašuje vas? Seveda mu lahko vse pojasnite, a tudi vam bo zagotovo zelo zanimiva sestavljanka o človeškem telesu, ki na magnetni tabli s 76 magneti razkrije vse podrobnosti telesa. Super, kajne! Mlade raziskovalce prav vabi da sestavijo mišice, skelet, preplet organov, osnovno človeško podobo. Set vsebuje 4 grafične predloge, s pomočjo 76 magnetov pa lahko otrok prikaže človeško podobo z okostjem, mišicami, notranjimi organi in kožo. Priložene so tudi večjezične kartice z imeni delov telesa. Tako se bo otrok mimogrede naučil poimenovati dele telesa tudi v tujih jezikih. Fantastično! Magnetno tablo sestavljanke lahko obesite na steno in s pomočjo priložene lesene palice pripravite razlago, kot to počnejo učitelji v šoli. Poleg učenja skozi igro bo otrok uril motorične spretnosti, se naučil novih besed v tujih jezikih in ob razlagi, kako je sestavljeno človeško telo, vadil govorne nastope. Idealna poučna igrača in darilo za otroke od 7. leta dalje.

Sestavljanje človeškega telesa s kostmi, mišicami, notranjimi organi in osnovno, prvotno, podobo ni bilo še nikoli tako zabavno! In poučno seveda. Sploh, če to lahko otrok počne s prijatelji. S pomočjo magnetne table in palice jim pripravi razlago kot v šoli, da se bodo lahko naučili delov telesa in strukture tudi sami. Ni pa potrebno, da je vedno vse po navodilih in pravilih. Dajte si duška in sestavite čisto svojo, novo sliko, kreacijo iz popolnoma različnih delov telesa.


Zabavno igranje za razvoj in znanje! Ker skozi sproščeno igro se naučimo največ in odnesemo najboljšo popotnico za prihodnji razvoj.

Šifra izdelka: J05491
EAN: 3700217354916

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Raziskujmo in odkrivajmo človeško telo z Janod magnetno sestavljanko.

Z Janodovim magnetnim telesom so možnosti za spoznavanje človeškega telesa neskončne! Pomembno je, da se otrok uči in spoznava, odkriva nova znanja na zabaven način. To mu Človeško telo magnetna sestavljanka še kako omogoča. Prav gotovo bo k igri pritegnil tudi vas. Set vsebuje osnovno magnetno ploščo, 4 karte z detajlnim opisom okostja, organov, mišic in telesa nasploh in 76 magnetov, s pomočjo katerih lahko otrok opiše, kako je sestavljeno telo in kako funkcionira. Zraven so večjezične kartice z imeni delov telesa. Kot nalašč tudi za učenje tujih jezikov, kot so angleščina, francoščina, nemščina, španščina, italijanščina in drugi. S tem kompletom sestavljanke se bo otrok zagotovo naučil veliko o človeškem telesu. Uril bo motorične spretnosti, logično razmišljanje, govor in nastope, se učil tujih jezikov s pomočjo besed za posamezne dele telesa. Odlično darilo za vedoželjne šolarje!

Podrobnosti:

  • Mere: pribl. 26 x 0,5 x 41,5 cm (embalaža). Vsebuje 76 magnetov, 1 magnetno tablo, leseno palico.
  • Priložene so večjezične kartice z imeni delov telesa (v angleščini, nemščini, francoščini, nizozemščini, španščini, katalonščini, baskovščini, italijanščini, ruščini, danščini, japonščini, kitajščini, madžarščini). Slovenske kartice niso vključene!
  • Material: vezana plošča in karton.
  • Primerno za otroke od 7. leta dalje.

Opozorilo: Ker vsebuje manjše delce, ni primerno za otroke do 3. leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Človeško telo Magnetna sestavljanka

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.