Več pogledov

Janod

JANOD Dežna palica

Janod
12.2753 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 16,99 €

Akcijska cena 12,28 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,28 €
Quick overview:

Kapljice dežja ne padajo na tla! Očarljiva Dežna palica Janod primerna že za dojenčka!


Janod je z izjemnim čutom za najmlajše oblikoval tako lepo dežno palico, ki bo pritegnila vsakogar. Atraktivni rainmaker, izdelan z ilustracijami nežne, pisane pomladi. Dežna palica je odlična za poslušanje zvoka, saj bo že dojenčka pritegnila z zvokom padajočih kapljic – kroglic v barvi, ki jih bo zvedavo spremljal s pogledom in posluhom.


Zabavne zvočne igrače za najmlajše spodbudijo razvoj senzorike in motorike.


Dežna palica se odlično znajde v drobnih ročicah otroka že od 6. meseca dalje. Posebnost zvočne igrače je v prozorni tubi, skozi katero se vidijo padajoči kristalčki v podobi dežnih kapljic. Ko bo otrok obrnil palico, se skozi cev spustijo kristalčki v modri, rumeni in beli barvi. Zabavni prijemi in obračanje so kot nalašč za urjenje motorike spretnih ročic. Domiselno oblikovano palico bo dojenček sprva lahko uporabljal kot senzorično ropotuljico in igračo za valjanje. Nežni zvoki padajočega dežja so zelo prijetni za poslušanje.


Imenitne glasbene igrače Janod so ergonomske oblike za majhne in velike.


Zvočna igrača in otroško glasbilo obenem je ergonomsko oblikovana in dolžine 17 cm. Idealna za majhne ročice. Po imenitni dežni palici pa radi sežejo tudi večji otroci in odrasli. Vsi so očarani nad zvočnim učinkom škrabljanja kapljic. Dežna palica je popolna igrača za razvoj akustične in vizualne percepcije.

Šifra izdelka: J05193
EAN: 3700217351939

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kakovostna dežna palica je čudovita s svojimi nežnimi barvami pisane pomladi.

Skozi prozorno cev dežne palice Janod otrok z zanimanjem opazuje pretakanje kristalčkov skozi prozorno okno.  Primerna je za najmlajše, dojenčke od 6. mesecev dalje. Seveda je zanimiva otroku še dolgo potem, ko jo dobi. Z zvočnim učinkom dežnih kapljic so očarani tudi večji otroci in odrasli. Radovedna ušeska najmlajših bodo navdušena nad škrabljanjem pretakajoče vsebine. Senzorična privlačnost kristalčkov pa bo očarala tudi oči malih radovednežev. Obračanje palice in pretakanje vsebine med petimi lesenimi propelerčki je pravo senzorično doživetje za vsakega otroka od 6. meseca dalje.

Podrobnosti zvočne igrače:

  • Transparenta cev iz trpežne umetne mase z lesenimi zaključki.
  • 5 lesenih propelerčkov v dveh oblikah za različnost pretakanja vsebine.
  • Kroglice v treh barvah.
  • Ergonomska oblika in velikost prilagojena malim rokam otroka od 6. meseca dalje.
  • Dimenzije 6,2 x 6,2 x 17,3 cm.
  • Starost 6m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Dežna palica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.