Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Dežna palica

Small Foot
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

No, takole se sliši dež! Small Foot dežna palica primerna že za dojenčka!


Zanimiva Small Foot Dežna palica je  posebej oblikovan rainmaker primeren že za najmlajše. Nemški Small Foot nam je tokrat predstavil dežno palico malo drugače!

Zabavna senzorična igrača se bo odlično znašla v drobnih ročicah otroka že od 6. meseca dalje. Posebnost dežne palice je v transparentni tubi, skozi katero se vidijo padajoči kristalčki v podobi dežnih kapljic.

Domiselno oblikovano dežno palico bo dojenček sprva lahko uporabljal kot senzorično ropotuljico in igračo za valjanje. 

Očarljivi dežni palici se otrok preprosto ne more upreti. Radovednost, ki jo povzroči in prijetna senzorična izkušnja med igro sta neubranljivi.

Po imenitni dežni palici Small Foot radi sežejo tudi večji otroci in odrasli. Vsi so očarani nad nežnimi zvoki padajočega dežja. Pomirjujoč zvočni učinek škrabljanja kapljic ima magnetno privlačnost. 

Senzorična Dežna palica je popolna igrača za razvoj akustične in vizualne percepcije. 

Šifra izdelka: 11567
EAN: 4020972115676

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

No, takole se sliši dež, ko škrabljajo in padajo dežne kapljice! Ali pa so to zvoki dežne palice Bigjgs?

Zanimiva senzorična in razvojna igrača za dojenčka in malčka je  posebej oblikovan rainmaker, ki je primeren za igro od rojstva dalje. Angleški Bigjigs nam je tokrat predstavil dežno palico malo drugače! Zabavna senzorična igrača se bo odlično znašla v drobnih ročicah otroka za samostojno igro že od 6. meseca dalje. Posebnost dežne palice je v transparentni tubi, skozi katero se vidijo padajoči kristalčki v podobi dežnih kapljic.

Dobro je vedeti:

Domiselno oblikovano dežno palico bo dojenček sprva lahko uporabljal kot senzorično ropotuljico in igračo za valjanje. Očarljivi zvočni igrači se otrok preprosto ne more upreti. Radovednost, ki jo povzroči in prijetna senzorična izkušnja med igro sta neubranljivi. Po takšni imenitni leseni razvojni igrači radi sežejo tudi večji otroci in odrasli. Vsi so očarani nad nežnimi zvoki padajočega dežja.

Pomirjujoč zvočni učinek škrabljanja kapljic ima magnetno privlačnost. Je svojevrsten fidget toy za pomirjanje, povečanje koncentracije in idelna senzorična igrača za tolažbo otroka. Ta igrača je popolna igrača za razvoj akustične in vizualne percepcije. Skozi prozorno cev dežne palice otrok z zanimanjem opazuje pretakanje kristalčkov skozi luknjice svetlo obarvanih lesenih cvetov. Kakovostno dežno palico za najmlajše lahko uporabljajo že odjenčki samostojno od 6. meseca dalje. Seveda je igrača zanimiva otroku še dolgo potem, ko jo ta dobi in otrok se rad vrača k njej.

Podrobnosti igrače: Dimenzije dežne palice 19 cm, Ø 5,5 cm, teža 0,17 kg. Starost 0 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Dežna palica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.