Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Dežna palica

Bigjigs Toys
13.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,99 €
Quick overview:

Dežna palica Bigjigs je odlična in varna za senzorično igro že od rojstva dalje!


Rainmaker ali dežna palica Bigjigs Toys je kakovostno izdelana lesena razvojna igrača, ki je primerna že za dojenčka. Varna za igro od rojstva dalje bo poskrbela za veliko senzoričnih odkritij. Senzorična igrača med obračanjem poustvari nežen zvok dežja, ki pada.

Ko zavrtiš svojevrstno glasbeno igračo, bodo pisane kroglice padale skozi prozorno cev in ustvarjale očarljive zvoke potujoč po vstavku dežne palice. Tudi vizualni učinke bodo navdušili radovedno oko malega ali tudi velikega otroka.

Lesena senzorična igrača je opremljena s prikupnimi ilustracijami na obeh straneh. Na eni je sonce in na drugi strani je oblak. To je igrača, ki je odlično darilo za dojenčka, malčka ali otroka do 5. leta. Posebej zasnovana je za male roke za lažje držanje in razvoj koordinacije oči in rok. Izdelana je iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov. Ustreza evropskim varnostnim standardom.

Priporočena starost za igro in senzoričen razvoj otroka od 6m+

Šifra izdelka: BB650
EAN: 0691621006504

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

No, takole se sliši dež, ko škrabljajo in padajo dežne kapljice! Ali pa so to zvoki dežne palice Bigjgs? 

Zanimiva senzorična in razvojna igrača za dojenčka in malčka je  posebej oblikovan rainmaker, ki je primeren za igro od rojstva dalje. Angleški Bigjigs nam je tokrat predstavil dežno palico malo drugače! Zabavna senzorična igrača se bo odlično znašla v drobnih ročicah otroka za samostojno igro že od 6. meseca dalje. Posebnost dežne palice je v transparentni tubi, skozi katero se vidijo padajoči kristalčki v podobi dežnih kapljic.

Dobro je vedeti:

Domiselno oblikovano dežno palico bo dojenček sprva lahko uporabljal kot senzorično ropotuljico in igračo za valjanje. Očarljivi zvočni igrači se otrok preprosto ne more upreti. Radovednost, ki jo povzroči in prijetna senzorična izkušnja med igro sta neubranljivi. Po takšni imenitni leseni razvojni igrači radi sežejo tudi večji otroci in odrasli. Vsi so očarani nad nežnimi zvoki padajočega dežja. Pomirjujoč zvočni učinek škrabljanja kapljic ima magnetno privlačnost. Je svojevrsten fidget toy za pomirjanje, povečanje koncentracije in idelna senzorična igrača za tolažbo otroka. Ta igrača je popolna igrača za razvoj akustične in vizualne percepcije.

Rainmaker Bigjigs lastnosti igrače:

  • Barvita lesena igrača za senzoričen razvoj sluha in vida. Razvoj fine motorike in ročnih spretnosti.
  • Igra razvija koordinacijo rok in oči.
  • Š 5,5 cm x V 19 cm x D 5,5 cm
  • Primerna starost od rojstva. Priporočena starost 6m+

Dodatne informacije

ProizvajalecBigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Dežna palica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.