Več pogledov

Janod

JANOD Magnetni labirint Beehive

Janod
13.7203 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 18,99 €

Akcijska cena 13,72 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,72 €
Quick overview:

Janod Magnetni labirint Beehive, preizkusi se v spretnosti!


Motorične sposobnosti otroka od 2. leta dalje so na preizkusu. Bo znal ali ne? Seveda bo, saj so nagnetni labirinti Janod tako zabavni, da bodo mali prsti hitro osvojili tehniko potiskanja kovinskih kroglic na prava mesta. Vendar pozor! Na poti ti bo v napoto tudi magneni hlod in  hmm, kaj pa sedaj? 


Magnetni labirinti so magnetne igrače za učenje tehnike držanja svinčnika.


Popolna igrač za učenje držanaj svinčnika bo poskrbela, da se boš znal pravilno prijeti svinčnik al barvico med prste, Tako boš prej, lepšče in lažje pisal, risal in barval. Ljubko upodobljena tema gozda magnetnega labirinta tako pritegne zanimanje otroka za igro. Čustveni dražljaj čebeljih podobic je pomemben za dolgotrajno stimulacijo otroka k igri. Zabavna in poučna igra z magnetnim labirintom izdatno vzpodbuja razvoj fine motorike otoka in ga na zabaven način uči zgodnjega štetja. Igranje z magnetno igračo je za otroka zelo zabavno.


Z magneti za otroke Janod raziskuješ in preizkušaš magnetne sile.


Zabavno potiskanje magnetnih kroglic na poti do njihovega cilja v magnetnem labirintu razvija koordinacijo oko-roka. Na prvi pogled zelo preprosta naloga za malčka od 2. leta dalje se hitro izkaže za nekaj kar mora še osvojiti. In to bo storil otrok z veseljem. Zanimiva izkušnja igre lesene igrače z magnetnim labirintom ima še eno veliko koristno pridobitev za otroka. Otrok bo s potiskanjem kroglic po lesenm labirintu vadil tudi gibe, ki so potrebni za učenje pisanja. Štetje števila število kroglic je perfektno zabavno učenje štetja.


Otroški magneti za 2 do 5 let.


Lesen magnetni labirint ima krivine postavljene v smeri tako, da je potiskanje kroglic odlična vaja za razvoj kordinacije oko-roka. Ta je poglavitna, poglavitna ja, za že omenjene uvodne vaje pisanja. Vsekakor dobrodšla lastnost kakovostne poučne in razvojne igrače, ki bo otroku kmalu zelo prav prišla. Zaključek se glasi: poučna in za razvoj koristna lesena igrača Magnetni labirinit 100% poskrbi za zabavo in učni učinek. 100% brez stresa za otroka in starše! 

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: J05310
EAN: 3700217353100

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Labirint za otroke Janod Beehive.

Janod magnetni labirinti so dličeni labirinti za predšolske otroke. Razvoj fine motorike, učenje držanja svinčnika ali barvice in koordinacija oko-roka pridejo med igro z magnetnim labirintom Janod. Zato so labirinti za otroke pomembne igrače. za razvoj potrpljenja in veščine uporabe rok otrok. To so nujne igrače za vse fante in punčke od 2. leta dalje.

Podrobnosti igrače:

  • Perfektna magnetna igrača za vajo fino motoričnih veščin je velika 18 x 1,7 x 25 cm.
  • Material 100% FSC certificiran les, kovina in umetna masa.
  • 16 barvnih kroglic za učenje barv.
  • Čudovita darilna škatlica za odlična darila za punčke ali fante.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Magnetni labirint Beehive

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.