Več pogledov

Goki

GOKI Magnetni labirint Nauči se štetja

Goki
22.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

22,99 €
Quick overview:

Popoln magnetni labirint Goki Nauči se štetja!


Ljubko upodobljena tema magnetnega labirinta Goki bo pritegnila zanimanje otroka za igro. Čustveni dražljaj podobe živalskega vrta in živalic, ki domujejo v njem je pomemben za dolgotrajno stimulacijo otroka k igri.

Zabavna in poučna igra z magnetnim labirintom Nauči se štetja izdatno vzpodbuja razvoj fine motorike otoka in ga na zabaven način uči zgodnjega štetja. Predvsem pa igranje z magnetno igračo otroka zelo zabava.

Zabavno potiskanje magnetnih kroglic na poti do njihovega cilja v magnetnem labirintu razvija koordinacijo oko-roka. Na prvi pogled zelo preprosta naloga za malčka od 2. leta dalje se hitro izkaže za nekaj kar mora še osvojiti. In to bo storil otrok z veseljem.

Zanimiva izkušnja igre z magnetnim labirintom ima še eno veliko koristno pridobitev za otroka. Otrok bo s potiskanjem kroglic po lesenm labirintu vadil tudi gibe, ki so potrebni za učenje pisanja. Kerso polja oštevilčena in sprejemejo določeno število kroglic, je to perfektno zabavno učenje štetja.

Lesen magnetni labirint ima krivine postavljene v smeri tako, da je potiskanje kroglic odlična igra za uvodne vaje pisanja. Vsekakor dobrodšla lastnost kakovostne poučne in razvojne igrače, ki bo otroku kmalu zelo prav prišla.

Zaključek se glasi: poučna in za razvoj koristna lesena igrača Magnetni labirinit Nauči se štetja 100% poskrbi za zabavo in učni učinek. 100% brez stresa za otroka in starše! 

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: 58716
EAN: 4013594587167

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Dimenzije igrače leseni magnetni labirint Goki 23 cm. Teža 0,6 kg. Starost 2+ Material les, plastika , kovina.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Magnetni labirint Nauči se štetja

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.