Več pogledov

Janod

JANOD Magnetni pikado za otroke Fun

Janod
25.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

25,99 €
Quick overview:

Varen in super atraktiven magnetni pikado Janod Fun za otroke od 4. leta dalje!


Metanje pikado puščic je zabava, ki navdušuje staro in mlado. Odrasli se že večinoma vsi dobro spoznamo na znameniti dart game. Otroku pa je to nekaj povsem novega in pikado puščice v kombinaciji z atraktivno tarčo hitro navdušijo. Navidez preprosta igra zahteva precej spretnosti, če hočemo zmagati. Zmagati je pa super kajne! Tekmovalni duh in osvajanje veščine metanja puščic dajeta otroku veliko razvojno vzpodbudo. Gremo metat pikado!


Zelo atraktiven pikado za otroke Janod Fun je velik 44x4x65 cm in zelo kakovosten.


Magnetne puščice nimajo ostrih delov in so popolnoma varne za otroka od 4. leta dalje. Kot po čarovniji se prilepijo na tarčo kamorkoli jo zadeneš. Vsa družina se bo veselo zabavala z magnetnim pikadom za otroke Janod Fun. Kot, da bi si pripeljali zabaviščni park domov. Za zmago pa seveda potrebuješ veliko ročnih spretnosti in koncentracije, da boš lahko z dobro namerjenimi mti puščic zadel tarčo točno tam kjer želiš. Ni lahko, je pa zabavno!


Otroški pikado je super za razvoj spretnosti, koncetracije in vztrajnosti!


Z igranjem otroškega pikada Janod Fun otrok dosega dobre rezultate pri razvoju spretnosti veščin uporabe rrok in fine motorike. Ker je igra dinamična puščice hitro letijo v tarčo in potrebno jih je pobirati in vračati nazaj na mesto meta. Kar je veliko gibanja in dobra vaja tudi za razvoj grobe motorike doma. Seveda pa magnetni pikado lahko obesimo kjerkoli in igra za otroke je  pri roki takoj. Kjekoli smo, doma na pikniku ali dopustu se lahko igramo. Dvostranska pikado tarča poskrbi za dvojno zabavo in 6 pikado puščic v dveh barvah, 3 rdeče in in 3 rumene je dovolj za resno igro metanja pikada.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta dalje.

Šifra izdelka: J02083
EAN: 3700217320836

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Pikado je zabavna igra, ki že od nekdaj zabava stare in mlade.

Varen in zabaven Magnetni pikado za otroke sliši na ime Fun. Janod je oblikoval zabavno igro metanja puščic posebej za otroke in njegov varen koncept poskrbi za brezskrbno metanje in igrop. Janod pikado puščice s topo kovinsko glavo so zelo funkcionalne, varne in predvsem zabavne.  Otrok jih lahko brezskrbno meče vse povprek in se prepusti užitku igre. Z Janod magnetnim pikadom Fun se priljubljena zabava lahko takoj začne.

Priljubljene magnetne igrače za igro doma ali zunaj.

Obesi pikado tarčo kjerkoli želiš in ga igraj. Doma ali zunaj. Dvostranska tarča otroškega magnetnega pikada ponuja lepo ilustrirani temi, ki bosta razsveselili male metalce puščic. Na prvi pogled čisto preprosta igra, v sebi skriva več kot ji je videti. Sama tehnika metanja zahteva nekaj spretnosti in razmišljanja, zato se bo otrok moral angažirati, če bo želel zmagati. Otroci si želijo izzivov, so tekmovalni in so tudi radi nagrajeni za svoj trud. Otroški pikado je igra, ki jim ponuja ravno to! Izziv in nagrado. Fina motorika, usklajenost roka-oko in zavedanje gibov se krepijo med igro metanja pikada. Pa tudi računati je potrebno znati, da zmagaš!

Privlačno ilustrirana dvostranska tarča z motivom Fun in 6 pikado puščic s posebnimi magneti za otroke je lepo spravljenih v kakovostni škatli iz trdnega kartona. Z magnetno igračo Fun ste vedno in povsod pripravljeni za igro. Kdo bo zmagal?

Podrobnosti igrače:

  • Velikost 44 x 4 x 65 cm.
  • 6 pikado puščic za metanje 3/3 (rdeče in rumene) 
  • Lepa in trdna embalaža primerna za darilo.
  • Razvoj veščine uporabe rok, fina motorika, koordinacija oko-roka, koncentracija.
  • Starost 4+
  • Družabne igre za otroke doma ali zunaj.
  • Janod kakovost in vrhunski French Design.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Magnetni pikado za otroke Fun

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.