Več pogledov

Grapat

GRAPAT Spring Nins®

Grapat
34.2 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

34,20 €
Quick overview:

Grapat Spring Nins® so znamenite lesene figurice s katerimi zacveti igra in otroška domišljija! 


Lesene figurice Grapat Spring Nins® iz kolekcije letni časi so bogato opremljen komplet lesene montessori igrače za prosto igro. Grapat igrače so naravne lesene igrače in montessori materiali, ki otroka med igro ne omejujejo in mu omogočajo, da ustvarja kakor želi. Lesen ustvarjalni set za otroke Grapat Spring Nins® je idealen za kreativno igro malčka že od 12. meseca dalje. Sestavljen je iz treh Nins®, treh Nins® Prijatelji (s klobučki), treh lončkov, devetih prstanov in devetih kovancev. Nins radi skočijo skoči v lonček ali se skrijejo v kupčku prstanov.

Narava je en sam pisan album slik in z vsako spremembo letnih časov prihaja nova paleta barv. Grapat Spring Nins® komplet je odet v čudovito paleto cvetličnih barv, rumene, rožnate in zelene. Če ga postaviš na vrtu bo morda pritegnil celo nekaj živahnih čebel. Nins so priljubljene peg dolls in klasične waldorfske figurice, ki so večna uspešnica pri otrocih.

Grapat igrače za svobodo igre, eksperimentiranja in neskončnega raziskovanja že od 12. meseca dalje!

Šifra izdelka: 16-165
EAN: 8436580870283

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Grapat lesene igrače Spring Nins®  so ena od štirih kolekcij lesenih figuric, ki odražajo značilnosti letnih časov in sveta, ki nas obdaja. Vsaka kolekcija je sestavljena iz vsestransko oblikovane palete Nins®, lončkov, kovancev in prstanov v odtenkih pomladi, poletja, jeseni in zime. Otrok lahko s kreativno igro z Ninsi oživlja zgodbe in se igra domišljijske igre, ki odražajo značilnosti letnega časa in vremena, ki se dogaja v njem.

Podrobnosti igrače:

  • Pomladna kolekcija Nins®  je v veselih odtenkih roza, rumene, oranžne in zelene.
  • Višina figuric Nins 6 cm.
  • Višina figuric Nins prijatelji je 5 cm.
  • Žetoni in prstani so premera 5 cm.
  • Lesene igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barva in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Ustvarjanje za otroke s Spring Nins® od 12. meseca dalje.

Zakaj imamo radi Grapat igrače? Lesene igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je svobodna igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Spring Nins®

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.