Več pogledov

Grapat

GRAPAT 12 Nins®

Grapat
33.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

33,50 €
Quick overview:

Grapat 12 Nins® lesene lutke v mavrični barvi so popolna osnova za prosto igro z drugimi Grapat kompleti ali drugimi naravnimi materiali!


Potopi se v barviti svet najboljših lesenih igrač Grapat in Nins® figuric. Klasične waldorfske peg dolls so lesene lutke idealne za igro otroka že od 12. meseca dalje. Grapat lesene montessori igrače in materiali so idealni za ustvarjanje novih miniaturnih domišlijskih svetov. 12 Nins so popolne lesene igrače za prosto igro in loose parts za brezmejno kreativno otroško igro, kot je brezmejna otroška domišljija.

Nins figurice poganja zgolj otroška domišljija zato omogočajo otroku svobodo igranja, kot jo sam želi. Poleg tega,da so figurice vsestransko uporabne za prosto domišljijsko igro so odlične tudi kot pripomoček za učenje štetja. Otroku so v pomoč pri razvoju govora in senzorične lastnosti montessori lesene igrače za najmlajše in večje otroke poskrbijo za razvoj čutil. Peg dolls so priljubljena waldorfska igrača, idealna za vsak slog waldorfske igre. Grapat Nins so lepo oblikovane in obarvane s čudovitimi mavričnimi barvami.

Šifra izdelka: 15-109
EAN: 8436580870108

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE GRAPAT IGRAČE

Grapatove lesene Nins figurice - katalonsko ime za otroci so prosti deli za prosto igro in preproste igrače, ki naredijo največ za otroško domišljijo! Malčku in večjemu otroku omogočajo, da se sam odloči, kdo in kaj so figurice, kako se bo igral z njim in kaj nameravajo figurice početi. Svetlo obarvane lesene igralne figurice - lutke, so tudi odličen učni pripomoček pri igrah štetja in razvrščanja.

Podrobnosti igrače:

  • Nins® merijo 6 cm v višino. Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočeno za 12+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT 12 Nins®

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.