Več pogledov

Grapat

GRAPAT Nins®, Mates & Coins

Grapat
41.6 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

41,60 €
Quick overview:

Grapat Nins®, Rings & Coins, Waldorfske figurice s prijateljčki in kovančki bodo poskrbele za nežen razvoj čutil malčka in napredno shematsko igro otroka!


Potopi se v čarobni svet Nins® Grapat domišljijske igre z ročno izdelanim setom Grapat igrače iz lesa najvišje kakovosti obarvanega z naravnimi barvami. Vsaka Nins lesena figurica se popolnoma prilega svojemu lončku ustrezne barve in ima tudi ustrezen lesen kovanček, ki ji pripada.

Čudovito tople in taktilne lesene igrače Grapat so vrhunsko oblikovane in domiselno zasnovane brez posebne igre v mislih. Otroški domišljiji puščajo odprto pot, ne omejujejo otroka in ta se lahko igra tako kot želi! Grapat Nins®, Rings & Coins so idealne montessori igrače in materiali za prosto igro, ki nudi najvišji nivo kreativne igre.

Grapat Nins®, Rings & Coins so vrhunski komplet lesene igrače montessori, ki je odličen že za malčke od 12. meseca dalje. Otrok bo preprosto uživali v dotiku in prijetnem občutku med igro s svojimi novimi prijateljčki. Priljubljene Waldorfske lesene figurice z Nins značajem bo jemal iz lončkov in jih vstavljal nazaj. Kreativna in prosta igra se lahko kaj hitro razvije v štetje in razvrščanje ali igro učenja in ujemanja barv. Nins Grapat so idealni za preproste igre skrivalnic pa vse do bolj zapletenih načinov igre za učenje razpoloženja, čustev in odnosov.

Grapat Nins® je serija waldorfskih peg dolls, ki so odlična osnova za vse vrste proste ali open-ended play igre od 12 meseca dalje. Idealna lesena igrača za celovito shematsko igro večjih otrok od 4-5. leta dalje, s katero otrok prikazuje povezano dogajanje z vsemi vključenimi elementi.

Šifra izdelka: 15-101
EAN: 8436580870016

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Z Grapat kompletom Grapat Nins®, Rings & Coins dobiš odlično družbico Nins figuric (otroci) v družbi z lončki (mates) in okroglimi pokrovčki (kovanci). Vstavljaj jih in sestavljaj, jemlji ji ven, pokrij, odkrij. S tem kreativnim kompletom ima otrok vedno nekaj za početi in se česa novega naučiti. Malčkom ponujajo Nins privlačno senzorično igro za razvoj dotika in vida. Idealna lesena igrača za celovito shematsko igro večjih otrok od 4-5. leta dalje, s katero otrok prikazuje povezano dogajanje z vsemi vključenimi elementi.

Podrobnosti igrače:

  • Nins® meri 6 cm, mates 4,5 cm, kovanci pa imajo premer 4,7 cm.
  • Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barva in zrnatost lesa se razlikujeta, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Ta komplet lesene igrače Grapat vključuje figurice 6 Nins®, 6 parov (skodelic) in 6 kovancev v mavrici ujemajočih se barv s vrečko iz blaga.
  • Priporočeno za 12+ mesecev.

Zakaj imamo radi Grapat igrače? Lesene igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je svobodna igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Dodatne informacije

ProizvajalecGrapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Nins®, Mates & Coins

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.