Več pogledov

Grapat

GRAPAT Nins®, Rings & Coins (Komplementarne barve)

Grapat
42.15 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

42,15 €
Quick overview:

Grapat Nins®, Rings & Coins v komplementarnih barvah za kreativno igro, razvoj domišljije in učenje v različnih razvojnih obdobjih od 1 do 7 let so must have!


enje štetja, razvrščanja, zlaganja, barv in ujemanja barv za malčke in otroke je s kompletom lesene montessori igrače vrhunska zabava. Nins® figurice, prstani in kovancev so montessori materiali in loose parts, ki poskrbijo, da čas porabljen za igro ni nikoli izgubljen! Šest obročkov zloži tako, da popolnoma skriješ Ninse, to je igra v katerem bodo uživali malčki že od 1 leta dalje. Vrhunski komplet lesene igrače ponuja neskončen seznam iger za otroka različnih starosti. Prosta igra bo poletela, z njo pa domišljija. Ko maš rtazvito domišljijo je vse mogoče, tudi nemogoče.

Lesene kovančke položi pod waldorfske figurice tako, da jih dvigneš na vrh jih skriješ v dom iz prstančkov. Igraj se klasične montessori igre štetja in razvrščanja z velikim številom kosov loose parts in spodbujaj vse vrste matematičnih veščin. Grapat Nins® je serija waldorfskih peg dolls, ki so kreativna osnova za vse vrste proste igre. Pa gremo!

Šifra izdelka: 15-102B
EAN: 8436580870030

Podrobnosti

PREDNOSTI + LASTNOSTI IGRAČE

GRAPAT Nins®, Rings & Coins so montessori materiali iz nabora tvojih najljubših loose parts! Te lahko uporabljaš kar naprej od 1. leta dalje dokler hočeš, za ustvarjanje lastnih vedno novih iger in izzivov. Z obročki popolnoma skrije Ninse, kovančki pa jih pokrivaj in odkrivaj. Veliko zabave s postavljanjem, skrivanjem, odkrivanjem, štetjem, razvrščanjem in primerjanjem.

Podorbnosti igrače:

  • Nins® meri 6 cm v višino, kovanci in prstani imajo premer 4,7 cm.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barve in zrna lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočeno za 12+ mesecev.

Zakaj imamo radi Grapat igrače? Lesene igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je svobodna igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Nins®, Rings & Coins (Komplementarne barve)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.