Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Avtomobilček Velik Convertible Blue

Grimm's
19.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,95 €
Quick overview:

Vzemi velik Grimm's avtomobilček Convertible Blue in se odpravi na pustolovščino, če imaš eno leto ali več!


Velik Grimms kabriolet svetlo modre barve je zabaven lesen avtomobilček v katerem potujeta dve lesene figurice. 2 peg dolls leseni figurici sta kot voznik in njegov sopotnik, ki hitita naokoli z velikim Grimms kabrioletom.

Leseni figurici med vožnjo zamenjaj, da bosta obe vozili izvrsten lesen avtomobilček po kuhinjskih tleh, avtomobilski progi v otroški sobi ali kjer pač želiš, da se prijateljčka vozita. Ročno izdelan avtomobilček iz lipovega lesa ima kolesa, ki se lepo zavrtijo in karoserijo obarvano z modro barvo na vodni osnovi, skozi katero je vidna naravna tekstura lesa. Enako velja za les in barvo obeh figuric.

Čokat leseni avtomobilček je ravno prave velikosti že za male roke enoletnika, ki ga zlahka primejo in potiskajo po tleh. Potiskaj leseno vozilce naprej, povleci ga nazaj, vzemi iz avtomobilčka figurici in ju posadi nazaj. Igra z velikim Grimm's lesenim avtomobilčkom bo prava za razvoj motoričnih sposobnosti malčka. Dodaj mu še druge  odlične lesene avtomobilčke in družinske dirke po parketu se lahko pričnejo.

Velik kabriolet je ročno izdelano klasična lesena igrača za fante, ki so jo izdelali mojstri izdelovanja igrač v Nemčiji. Grimms avtomobilček je čudovita lesena otroška igrača in je pravi klasik lesenih igrač za najmlajše malčke že od 1. leta dalje. Grimms avtomobilčki so prave igrače za fante, ki jih bodo ti vedno radi vzeli v roke. Izdelani so tako dobro, da bodo trajali vse do prihodnje generacije.

Malček bo z veseljem jemal barvitega voznika in sovoznika ven in noter iz avtomobilčka. Z lesenima figuricama se bo rad igral tudi posamično brez avtomobilčka. Peg dolls so preproste lesene lutke s poslikanimi telesi in kapami. Nimajo obraznega izraza, kar otroku omogoča, da se sami odločijo kakšne volje so, kakšna čustva izražajo, so budni ali spijo. Igranje z lesenimi figuricami je odličen način za razvoj komunikacijskih veščin. Igra z njim podpira socialni razvoj otroka in ga spodbuja k prijaznosti in družbeni osveščenosti. Lesene lutke s svojimi preprostimi lastnostmi lahko uporabljaš na nešteto načinov ustvarjalne in naravne igre.

Avtomobilček je 13 cm dolg, leseni figurici pa sta visoki 6,5 cm in premera 3 cm. Komplet lesene Grimms igrače Convertible Blue je primer odličnega darila za fante od 12 mesecev dalje.

Šifra izdelka: 09307
EAN: 4048565093071

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesen avomobilček Grimms Convertible Blue in dve leseni figurici bosdo postali zvesti spremljevalci otroka od 1. leta dalje.

Leseni avtomobilčki Grimms so odlične igrače za fante, ki dajejo navdih za številne velike in majhne dogodivščine, ki presegajo meje otroške sobe. Avtomobilčki so Grimms igrače na kolesih, ki niso le impresivno preproste oblike, ampak so primerne tudi za vse terene, vključno z izleti na podeželju. V igrivem otroštvu je veliko za odkriti, Grimms kabrioleti pa se lahko uporabljajo tudi kot amfibijska vozila na vodnih poteh! Mali graditelji novega sveta se bodo naučili razumeti, da je les odličen material, ki ne le da plava, ampak ga je mogoče tudi popraviti, če se kaj zlomi. S svojimi različnimi barvami in različnimi vrstami lesa lesene figurice odražajo naš čudovito raznolik svet in praznujejo edinstvenost vsega. Vsaka ročno poslikana lesena figurica Grimms ima drugačen videz in vidna je edinstvena zrnata struktura lesa. Te vesele lesene figurece so ročno narejene iz različnih vrst lesa avtohtonih dreves srednje Evrope. Brez posebnega izraza na obrazu in s svojim preprostim videzom spodbujajo otroško domišljijo, namesto da bi jo omejevali s preveč podrobno izdelavo.

Nasvet: Ko sušiš avtomobilček, ga ne postavljaj na grelec ali neposredno sončno svetlobo, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Pusti ga, da se posuši pri sobni temperaturi. Vsebina lesene igrače Grimms Avtomobilček Velik Convertible Blue -  3 kosi (1 x avtomobilček, 2 x lesena figruica). Figurici sta iz javorjevega in bukovega lesa, avtomobilček je iz lipovega lesa. Naravna barvna glazura na vodni osnovi. Dimenzije: avtomobilček 13 cm, figurice 6,5 cm / premer 3 cm. Barva avtomobilčka svetlo modra.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Avtomobilček Velik Convertible Blue

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.