Grimm's

GRIMM'S Avtomobilčki Colored Wooden Cars - posamezni

Grimm's
10.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,95 €
Quick overview:

Vozi se v stilu naokoli s 6 različnimi barvitimi lesenimi avtomobilčki Grimm's Colored Wooden Cars!


Ročno izdelani avtomobilčki iz lipovega lesa so obdelani z naravnimi barvami na vodni osnovi, zato je čudovito teksturirana zrnata površina lesa vidna na vsakem. To so čokati eco leseni avtomobilčki za najmlajše voznike od 1 leta dalje, zato je vožnja z njimi popolnoma ekološka.

6 lesenih avtomobilčkov je zabavna paleta ročno izdelanih avtomobilčkov, ki so idealne igrače za fante že od 1. leta dalje.  Na voljo so v različnih oblikah in predstavljajo 6 različnih modelov vozil, ki se podijo po cestah. Od hitrega športnega avtomobila do družinskega enprostorca, karavana ali delovnega kombija. Vsak Grimms avtomobilček je obarvan v drugačen odtenek mavrice. Avtomobilčki Grimms so večji od vaših tipičnih avtomobilčkov 'matchbox' velikosti in bodo priljubljeni za igro od 1. leta dalje pa vse do odhoda v šolo!

Grimm's Avtomobilčki Colored Wooden Cars so naprodaj posamično! Avtomobilčki so obarvani v temno rdeči, rdeči, oranžni, rumeni, zeleni in modri barvi. Vsak avtomobilček je dolg 10 cm in je primeren od 12 mesecev dalje. 

Pomembno: Pri naročanju in pošiljanju avtomobilčkov se bomo potrudili, da pošljemo avtomobilček izbrane barve, če bo le mogoče - v opombi pri naročilu pripiši željeno barvo. V kolikor izbrane barve ne bomo imeli pošljemo avtomobilček v barvi, ki je na zalogi.

Šifra izdelka: 09310
EAN: 4048565093101

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Trpežni in ročno izdelani Grimm's avtomobilčki so iz trdnega lesa in se zelo dobro obnesejo za vožnjo na vsakem terenu. Primerni so tudi za vožnje po brezpotjih in podeželju. Vozila po takšnih vožnjah ne potrebujejo popolnega pranja, avtomobilček je mogoče enostavno očistiti z mokro brisačo. Avtomobilčki Grimm's Colored Wooden Cars so priporočeni za igro od 1. leta dalje.

Avtomobilčki Grimm's Colored Wooden Cars so odlična darila za fante, ki bodo razveselila vsakega fantka, ki se bo z njimi rad igral vse do odhoda v šolo. Spiel gut nagrada za dobre igrače, masiven lipov les in naravna barva na vodni osnovi! Dolžina avtomobilčka 10 cm.  Avtomobilčki so naprodaj posamično! Na voljo so v temno rdeči, rdeči, oranžni, rumeni, zeleni in modri barvi.  

Pomembno: Avtomobilčki so pri pošiljanju izbrani naključno, če pa ste željeno barvo pripisali v opombi pri naročilu vam bomo to poslali, če bo na voljo!

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Avtomobilčki Colored Wooden Cars - posamezni

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.