Grimm's

Grimm's igrače so pojem za osupljivo lepe, ročno izdelane lesene igrače, ki zlahka poskrbijo za neverjetno veselje otrok!

Grimm's Spiel und Holz Design igrače so skrbno izdelane po načelih waldorfske vzgoje in drugih izobraževalnh pristopih, kot so montessori principi ali Froebelova praksa. Tako kot je igra najvišji izraz človeškega razvoja v otroštvu, tako so Grimm's igrače idelane za svobodno izražanje tega. Vse kar je v otroški duši prihaja s temi najbolje oblikovanimi lesenimi igračam, najvišje kakovosti med igro na plan. To so naravne in varne lesene igrače za open-ended play ali prosto igro, ki poskrbijo za učenje in eksperimentiranje skozi igro že od prvih dni dalje. 

Med igro otrok gradi svoje razumevanje sveta in za gradnjo tega potrebuje prave igrače, da pridobi prave izkušnje. Prosta igra s temi lesenimi igračami nima vnaprej določenih pravil ali omejitev in otrok preprosto sledi svoji domišljiji. To so najboljše lesene igrače za prosto igro, ki omogočijo otroku, da popelje igro v katero koli smer. In ravno to zapelje otroka v svet ustvarjalnosti in kreativne igre. Ta, pa je za razvoj domišljije najpomembnejša in domišljijja je pomembnejša od znanja.

Kaj je Grimm's mavrica?

Znamenita Grimm's Rainbow je lesena mavrica, ki je verjetno najbolj priljubljena in priznana lesena igrača za prosto igro. Z leseno sestavljanko iz mavričnih lokov je to nemško družinsko podjetje tudi zaslovelo po vsem svetu. Ko ljudje govorijo o Grimmsovi mavrici imajo večinoma v mislih veliko 12-delno barvno mavrico. Vendar pa imajo Grimmsi na voljo še veliko drugih lesenih mavric v pastelnih in osnovnih barvah, enobarvne, nebarvane, monochrome in druge. Vsaka od različnih vrst mavric je na voljo v treh velikostih, tako da je možnost izbire mavrice velika za vsakogar.

Seveda imajo Grimm's Toys igrače poleg znamenite mavrice še ogromno tega za ponuditi vsakemu otroku že od rojstva dalje. Pomembno je, da otrok dobi igrače, ki so primerne njegovi starosti in razvojnemu obdobju. Zato imajo Kreativne igrače veliko ponudbo Grimmsovih naravnih lesenih igrač primernih za vsako razvojno obdobje otroka. Od dojenčka in malčka naprej! 

Kreativne igrače že od samega začetka svojega delovanja spodbujajo starše k nakupu prave igrače za razvoj otroške domišljije. Le ta bo pomagala razviti ustvarjalni potencial v otroku, ki je potem odraslemu človeku na voljo skozi vse življenje. Zato smo srečni, da vam sedaj lahko ponudimo tudi najlepše, umetniško izdelane lesene igrače!

Agenda za igro z Grimmsovimi igračami za prosto igro se naslanja na izrek, ki ga pravi Maria Montessori: "Otrokov napredek ni odvisen le od njegove starosti, ampak tudi od tega, ali se otrok lahko tudi svobodno ozre okoli sebe." 

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 96

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 96

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5