Grimm's

GRIMM'S Veliki valji Natural

Grimm's
54.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

54,95 €
Quick overview:

Veliki valji Natural so velik komplet Grimms igrače za res veeeliko igre in učenja!


25 ročno izdelanih lesenih valje Natural v v svetlih, naravnih odtenkih lesa in različnih dolžin je lepo zloženih v lesenem okvirju, dokler ... Dokler se ne prične igra s to preprosto, a domiselno oblikovano leseno igračo, ki omogoča fantastične možnosti za grajenje, sestavljanje, učenje matematike in razvoj domišljije. Naravna barva lesa valjev Natural je nekaj posebnega. To so vsestransko uporabni konstrukcijski kosi vrhunske montessori igrače, ki poskrbijo za zabavno igranje, razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Grimms valji so lesene igrače, ki jih je mogoče sestavljati z drugimi gradniki na nešteto načinov in z valji narediš kar želiš. Najvišje stolpe gradov, visoke steze za frnikole, jih zakotališ po tleh in jih uporabiš pri igrah s štetjem. So popolna matematična igrača s katero si pomagaš pri vizualizaciji ulomkov. 

Komplet velikih valjev je zabavna kreativna lesena igrača odprtega tipa, ki bo v kombinaciji z drugimi gradniki in waldorfskimi lutkami navdihnila neskončno ustvarjalno igro. Zgradi mesto, pravljični grad ali ustvarjaj vzorce, oblike in pokrajine. Otrok se bo radi učil, igral in gradil s temi čudovitimi cilindričnimi lesenimi kosi waldorfske igrače. Etično izdelani valji so iz trajnostno pridobljenega lipovega lesa in obdelani z naravnimi rastlinskimi olji. So  večnamenske izobraževalne igrače, ki bodo všeč vsakemu otroku saj jo je mogoče uporabiti za naravno igro na nešteto načinov.

Otroci se ne igrajo, da bi se učili, ampak se učijo, ker se igrajo!

Šifra izdelka: 10171
EAN: 4048565101714

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Leseni valji Natural so kot vse Grimms igrače čudovito uporaben vsestranski gradbeni material za gradnjo domišljije otroka, razvoj motorike, spretnosti uporabe veščin rok in koordinacije oko-roka. Z odličnim občutkom za razmerje med igro in učenjem malčka ali otroka so to nepogrešljive lesene montessori igrače, ki si morajo zagotoviti prostor v vsakem domu. Valji so razvojne in izobraževalne igrače, ki imajo rade razgibano igro. Radi se kotalijo in gradijo. Gradove, palače in cela mesta lahko ustvariš skupaj z različnimi drugimi manjšimi ali večjimi gradniki v ustreznih barvah. Spiel Gut pečat za dobro igro!

Dimenzije: V = 20/40/60/80/100/120/140/160/180/200 mm, Ø 40 mm 25 kosov v lesenem okvirju. Priporočilo za starost: 3+ Starostna ocena (varnost igrač) 3 leta. Opozorila! Nevarnost zadušitve! Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let!

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimms igrače se od samega nastanka spogledujejo po izobraževalnih principih Waldorf - Steiner. Ti zagovarjajo učenje s premišljeno, ustvarjalno igro brez hitrega tempa. Igrače so pomemben del učne izkušnje in waldorfske igrače Grimms so narejene iz naravnih materialov, lepih in poenostavljenih. Delna nestrukturiranost lesenih igrač Grimm's, to je pomanjkanje podrobnosti, omogoča otroku, da s svojo domišljijo zapolni 'praznino' nestrukturirane igrače. Grimms igrače se lahko uporabljajo za igro na veliko načinov v številnih scenarijih ustvarjalne igre. Brez v naprej določenih pravil! Igrače, ki jih navdihuje filozofija Waldorf, so čudovito senzorične - taktilne in vabijo otroka, da se igra z njimi. Grimm's izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Veliki valji Natural

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.