Grimm's

GRIMM'S Mavrica Velika Natural

Grimm's
78.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

78,95 €
Quick overview:

Vsem najljubša velika Grimms mavrica Natural tokrat v čisto naravni podobi lesa!


12 velikih kosov lesenih mavričnih lokov, ki se lepo prilegajo drug drugemu tvorijo mavrično krivuljo v čisto naravnem videzu lesa skrbno izbrane jelše. Grimms mavrica Natural je v celoti ročno izdelana iz enega kosa masivnega lesa jelše in obdelana z naravnim rastlinskim oljem. Velika Grimms mavrica sestavljena iz 12 velikih lesenih mavričnih lokov bo zagotovo postala najbolj neverjetna lesena igrača pri vas doma!

Grimms igrače ali katerekoli druge igrače v vsaki otroški sobi ali igralnici ne bodo nikoli popolne brez lesene mavrice. Lesena mavrica Grimms Natural je še posebej velika in možnosti za ustvarjalno igro z njo so neskončne. 12 lesenih lokov je mogoče uporabiti na nešteto načinov. Kot tunele in mostove za avtomobilčke, posteljice za punčke, kot zavetišča za živali ali ograde na kmetiji ali... Tega je res veliko!

Grimms mavrica Natural je tako velika, da se lahko pod lokom splazi mali otrok. Če pa loke mavrice razširiš si lahko mala lastnica oblikuje rep morske deklice. Lesene loke z zrnato teksturirano povšino lesa zlahka uravnotežiš enega na drugega. Mavrični loki ne zdrsnejo in z njimi  in oblikuješ dovršene skulpture. Waldorfskim učiteljem in igralnim skupinam v vrtcih bo zelo všeč, kako lahko to naravno leseno igračo uporabljajo čez ves dan na tako različne načine.

Velika Grimms Mavrica Natural je sestavljena iz lesenih lokov, ki merijo približno 35,5 - 36,5 cm v dolžino in 17 - 18 cm v višino. Priporočena starost za igro je 3+

Šifra izdelka: 10669
EAN: 4048565106696

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Vsaka Grimms mavrica je izrezana iz enega samega kosa masivnega lesa. Na njej pogosto vidiš iste značilnosti lesa, ki se nadaljujejo skozi različne kose mavrice. Vse grče, vzorci in bogata zrnatost barvne površine, ki jo vidiš na mavrici so del naravne lepote lesa in unikatnosti tvoje mavrice.

Podrobnosti velike lesene mavrice Grimm's Natural:

  • Komplet mavričnih lokov vsake mavrice je bil izrezan iz enega masivnega kosa lesa lipe in naravno obarvan z barvo na vodni osnovi.
  • Naravna končna obdelava lesene igrače omogoča, da se ohrani zrnatost lesa in mavrica zasije v polnem sijaju.
  • Materiali  so masiven les jelše in naravna končna obdelava je z rastlinskim oljem.
  • Mavrični loki so popolnoma varni za malčke in kot nalašč za naravno igro.
  • 12 lokov mavrice. Dolžina lokov 35,5-36,5 cm, višina 17-18 cm.
  • Otrok bo s tem velikim kompletom mavričnih lokov užival v zlaganju, razvrščanju in sestavljanju še leta po tem, ko jih dobi.
  • Grimms mavrica bo popestrila videz vsakega doma in ker je to trpežna in trajna lesena igrača bo v njej zopet uživala naslednja generacija otrok.
  • Komplet lokov Mavrica Grimm's Natural meri približno 35,5 - 36,5 cm v dolžino in 17 - 18 cm v višino. To leseno mavrico Grimm's priporoča vsak dober vodnik za igrače in nagrajena je s  "Spiel gut" nagrado.
  • Barva Natural.

Zakaj imam radi Grimms igrače?

Grimm's lesene igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo zate v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimmsove izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Mavrica Velika Natural

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.