Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Senzorična žoga Ropotuljica

Grimm's
13.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,95 €
Quick overview:

Senzorična žoga Grimm's je čudovita ročno izdelana mavrična žogica iz trajnostne tkanine in popolne velikosti za majhne roke!


Senzorična žoga Ropotuljica Grimm's je izdelana iz mehkega in barvitega bombažnega velurja v čudovitih mavričnih odtenkih. Poleg tega, da se žogica rada zakotali, ima v notranjosti zvonček, ki se nežno oglaša. Prijeten zvok senzorične igrače za dojenčke slišimo, ko stresemo senzorično žogico in jo zakotalimo v senzorični igri. Mala in mehka žogica je nujne razvojna igrača in brez nje igrače za dojenčke kar ne bodo zmogle opraviti svojega dela.

10 cm velika žogica spodbuja dojenčka in malčka k prijemanju, držanju, stiskanju, plazenju, hoji, metanju, brcanju in preganjanju živahne žoge. To je prav zabavna Grimms igrača za razvoj senzorike in motoričnih sposobnosti. Je zelo lepo prvo darilo za novorojenčka, ki bo vedno vsakogar razveselilo. Mavrična žogica Grimm's je narejena iz mehkega bombažnega velurja in polnjenega s poliestrsko volno. Uporabljene so samo tkanine certificirane po Oeko-Tex Standard 100. Meri 10 cm v premeru in je primerna za igro novorojenčka od rojstva dalje.

Šifra izdelka: 22955
EAN: 4048565229555

Podrobnosti

LASTNOTI + PREDNOSTI IGRAČE

Grimms mavrična senzorična žoga Ropotuljica je odlična igrača, k bo v pomoč pri razvoju senzorne integracije otroka od rojstva dalje. Barvita in mehka žogica z zvončkom v notranjosti bo otroka navdušila za plazenje in hojo. Oddaja zanimiv zvok, mavrične barve pa vzbudijo zanimanje otroka za igračo in igro z njo. Lepa, 10 cm velika žoga za dojenčka je klasična igrača, ki spodbuja senzorično raziskovanje in prve gibe otroka.

Grimms mavrična žoga iz velurja je idealna prva žoga za dojenčke. Odlična za držanje, valjanje, stiskanje in metanje. Sestava - Bombažni velur, polnjen s poliestrskim polnilom in z zvončkom v notranjosti. Standardni bombažni velur OekoTex. Samo ročno pranje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Senzorična žoga Ropotuljica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.