Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Ropotuljica Babyroller

Grimm's
23.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

23,95 €
Quick overview:

Grimm's Ropotuljica je precej velika, čokata in lepa igrača za dojenčke, ki obožuje valjanje in zvončkljanje!


Lesena ropotuljica Grimm's Babyroller je ročno izdelan cilinder, sestavljen iz dveh lesenih diskov s premerom 6 cm, ki sta povezana z vretenom mavrično obarvanih palčk. Da bo otroku še bolj zabavna ima ropotuljica za dojenčka v notranjosti lesene kletke ujete tri barvne lesene kroglice in zvonček, ki se med premikanjem zabavno oglašajo. To je osupljivo izdelana ropotulja za novorojenčke in dojenčke in lesena igrača, s katero se bo malček še dolgo rad igral, jo kotalili in lovil naokoli.

Grimms igrače za dojenčke so ročno izdelane iz naravnega masivnega lesa, najvišje kakovosti in popolnoma varne za igro od rojstva dalje. Ropotuljica Grimms Babyroller je lesena razvojna igrača iz lesa lipe in prevlečena z naravnim, rastlinskim oljnim premazom in barvami na vodni osnovi. Zelo lepo izdelana lesena ropotuljica je kot nalašč za prikazovanje naravne lepote in zrnate teksture pravega lesa. Dodaj še druge lesene Grimms igrače za dojenčke v mavričnih barvah in spodbudi otroka k neskončni igri.

Lesena ropotuljica Babyroller je primerna za igro že od rojstva dalje.

Šifra izdelka: 08504
EAN: 4048565085045

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ropotuljice so nujne razvojne igrače za dojenčke in Grimm's Babyroller bo sprožil pravo navdušenje dojenčka nad igro. Pisana ropotulja je v mavričnih barvah, ki pritegnejo pozornost malega otroka in se lepo kotali, da dojenčki in malčki radi plazijo ali hodijo za njo. Lesene ropotajoče kroglice in zvonček v notranjosti oddajajo prijetne zvoke, skrbijo za razvoj sluha, barve pa se med valjanjem atraktivno prelivajo v mavrico. Grimm's ropotuljice so popolne prve glasbene igrače za dojenčke, ki jih priporoča vsak dober vodnik za igrače. Imajo Spielgut oznako za visoko igralno vrednost kakvostne senzorične igrače za dojenčke.

Odlično darilo za novorojenčka bo razveselilo tudi mamico, zato je nikar ne pozabi vzeti s seboj, ko greš na prvi obisk. Materiali ropotujice so naraven les lipe, nestrupena barva na vodni osnovi in rastlinska olja. Velikost lesene igrače je v premeru 6 cm in 6 cm v višino.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Ropotuljica Babyroller

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.