Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Ropotuljica Piramida

Grimm's
13.8 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

13,80 €
Quick overview:

Grimm' Ropotuljica Piramida s svojimi šestimi lesenimi diski mavrične barve oddaja prijetne in nežne zvoke, ki božajo dojenčkova ušeska!


Ropotuljica Piramida je čudovito oblikovana lesena senzorična igrača, ki se z ukrivljeno obliko popolnoma prilega majhnim rokam in spodbuja senzorično raziskovanje. Lesena ropotuljica Grimms je popolna kot prva ropotuljica za dojenčka ali celo kot grizalo. Ročno izdelana razvojna igrača za najmlajše je iz masivnega lesa jelše in javorja. 

V notranjosti lesenega okvirja je nanizanih šest vrtečih se diskov, obarvanih v mavrične barve. Grimm's ropotuljica za dojenčka Piramida je otroku zelo zabavna, ko jo ta stresa in opazuje, kako se diski vrtijo in drsijo po leseni palčki gor in dol. Grimms igrače za dojenčke so iz masivnega lesa, ročno izdelane v Nemčiji. To so najlepše lesene montessori igrače za dojenčke, ki bodo všeč vsem, ki iščejo fantastično darilo za novorojenčka ali dojenčka.

Lesene igrače za dojenčke Grimms so najvišje kakovosti  in izdelane po tradiciji Waldorf Steiner. Površina te prve glasbene igrače za dojenčke je fino gladka in za otip zelo taktilna. Ergonomsko oblikovanje senzorične igrače je idealno za prijem z malimi prstki. Dojenček se bo rad igral z nanizanimi lesenimi prstani in jih opazoval kako poskakujejo gor in dol. Etično izdelana lesena igrača za najmlajše je popolnoma varna tudi za otroka, ki mu izraščajo zobki. Strokovno izdelana iz masivnega lesa s preprostim, a lepim videzom, je ta lesena ropotuljica ravno prava izbira za nove senzorične izkušnje najmlajših.

Šifra izdelka: 08150
EAN: 4048565081504

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Dojenček bo užival v raziskovanju novih oblik, vonju in okusu naravnega lesa ropotuljice Grimms Piramida. Montessori igrače za dojenčke Grimms poskrbijo, da bo senzorična zabava popolna in Rattle Pyramide je prva lesena senzorična igrača in naravno grizalo, ki jo preprosto moraš imeti. Da se bo dojenček vedno zabaval, pritrdiš ropotuljico na trak za dudo ali ogrlico za dojenje.

Lesena ropotuljica Grimm's Rattle Pyramide je dolga 8 cm. Ročno je izdelana iz lesa jelše, lipe in javorja ter obdelano z nestrupenim, rastlinskim oljnim in barvnim glazuro na vodni osnovi. Piramida je zabavna razvojna igrača za otroka od rojstva dalje. Ropotuljica in grizalo s šestimi lesenimi diski v mavrični barvi. Les, uporabljen iz jelše, je zelo poseben in daje edinstveno strukturo vsaki Grimms ropotuljici in igrači za prijemanje. Oljni premaz na rastlinski osnovi ščiti les in poudarja to živo strukturo.

Zakaj imam radi Grimms igrače?

Grimm's lesene igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo zate v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimm's izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

DOBRO JE VEDETI: Se spomnite, kakšen okus ima naraven les? Za naravne lesene igrače ne potrebujemo kemičnih dodatkov, zato je idealen material tudi za grizala, ropotuljice in druge igrače že za dojenčke. Njegova trnata površina veže vlago, ker je odprta in hrapava. Na tej suhi površini bakterije ne morejo rasti – zato umrejo. Poleg tega imajo nekatere vrste lesa posebne lastnosti, ki imajo celo baktericidne učinke.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Ropotuljica Piramida

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.