Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Lesene kroglice Pastel Grasper

Grimm's
15.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,95 €
Quick overview:

Grimm's Lesene kroglice Pastel Grasper so edinstveno oblikovane igrače za dojenčke, odlične za raziskovalno igro najmlajših že od prvih dni dalje!


Enkratno oblikovanje prave montessori igrače za dojenčke Pastel Grasper te takoj navduši z videzom, kakovostjo in igralno vrednostjo za otroka. Ročno izdelan in pobarvan komplet 12 lesenih kroglic v mavričnih barvah, ki so med seboj tesno nanizane z močno in trpežno elastiko je fantastična lesena igrača. Pastel Grasper kroglice so čudovito darilo za novorojenčka, ki bo takoj všeč vsej družini. To so odlične igrače za dojenčke 3 mesece in takoj, ko jih bo otrok začel prijemati - to je pri približno pri treh mesecih, se navdušenje ne bo poleglo.


Iščeš morda najboljše lesene igrače za dojenčke 3 mesece ali dojenčke 6 mesecev in več?


Vse lesene Grimms igrače so najvišje kakovosti, ne glede na to za katero razvojno obdobje otroka gre. Lesene kroglice Pastel Grasper so vrhunski montessori za dojenčke, ki bo navdušil male raziskovalce igre že v prvih mesecih življenja. Kroglice so vrhunske razvojne igrače za dojenčke, ki bodo zlahka poskrbele za zgodnji razvoj malega otroka.  Dojenček bo navdušeno kotalil lesene žogice eno čez drugo in stresal to očarljivo, ročno izdelano leseno igračo najvišje kakovosti. Zaradi svoje kompaktne velikosti so kroglice Pastel Grasper kot nalašč za v previjalno torbo, za top zabavo na sprehodu, kavici ali na poti. Kdor išče ta najde in ja, Grimms ima najboljše lesene razvojne igrače za dojenčke od 3. meseca dalje.

Šifra izdelka: 08136
EAN: 4048565081368

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Grimms Pastel Grasper so ročno izdelane lesene montessori igrače za dojenčke iz naravnega lesa, najvišje kakovosti in popolnoma varne za igro!

Kreativne igrače imajo v ponudbi samo najboljše igrače za dojenčke, takšne ki se ponašajo za najvišjo kakovostjo in najboljšimi igralnimi in razvojnimi učinki. Grimms lesene igrače za dojenčke, ki jih lahko ti stresajo, sestavljajo ali vlečejo, so nekaj, v kar se takoj zaljubi vsak otrok in tudi starš seveda. Kakovost lesenih igrač za dojenčke Grimms je super vrhunska in njihova privlačnost je brezmejna. Prepričani smo, da bodo te čudovito izdelane in fantastično trpežne lesene igrače cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki!

Lesene kroglice Grimms Pastel Grasper so narejene iz masivnega lesa javorja in vsaka meri 3 cm. Celotna lesena igrača je dolga 11 cm in je kot nalašč za male roke dojenčka. Les mavrično obarvanih kroglic je prevlečen z nestrupenim oljnim premazom na rastlinski osnovi.  Lesene kroglice so popolnoma varne za usta in sesanje in vrhunsko oblikovana igrača je idealna za razkazovanje naravne lepote in zrnate strukture pravega lesa. Preprosto, a osupljivo! Fantastično darilo za novorojenčka in dojenčka, ki bo razveselilo otroka, mamico in vso družino.

Ta lesene igrača je primerna za igro že od rojstva!

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kroglice Pastel Grasper

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.