Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Pladenj za razvrščanje Rainbow

Grimm's
19.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,95 €
Quick overview:

Grimm's pladenj za razvrščanje Rainbow je ročno izdelan leseni pladenj z dvanajstimi odprtinami, obarvanimi v nežnih mavričnih barvah in ravno pravih velikosti za 12 Grimms mavričnih kroglic!


Ljubitelji mavric v osnovnih barvah bodo navdušeni nad lesenim pladnjem za razvrščanje Grimms Rainbow. Strokovno in ročno izdelan leseni pladenj za sortiranje z dvanajstimi okroglimi odprtinami obarvanimi v nežne mavrične barve, je odličen za vstavljanje lesenih kroglic Rainbow in lesenih figuric Grimms Rainbow Friends. Malček od 1. leta dalje bo vse svoje lesene frnikole, kroglice in druge loose-parts, ki se uporabljajo za izdelavo mandal s pridom uporabil v kombinaciji s pladnjem.

Med malčki so zelo priljubljene igre vstavljanja v pladenj in jemanje iz pladnja različnih prostih delov. Pladenj Grimms Rainbow je klasičen predstavnik montessori igrače za učenje barv in razvrščanja. Strokovna in ročna izdelava lesene Grimms igrače te navduši. Mojstri izdelovalcev lesenih igrač v Nemčiji so iz trajnostnega lesa jelše, ki so ga obdelali z naravnim rastlinskim oljnim premazom, zopet prekosili sami sebe. Vsaka reža vrhunsko izdelane razvojne igrače za vstavljanje in sortiranje je obarvana v nežno pastelno mavrično barvo, tako da bo razvrščanje barv enostavno.

Med vstavljanjem bo malček že od 1. leta dalje uril motorične sposobnosti, razvijal koordinacijo oko-roka in komunikacijske sposobnosti, ko bo govorili o tem, katera barva kam gre.  Čudovito izdelana waldorfska izobraževalna igrača se uporablja poleg razvrščanja tudi za matematične igre s štetjem. Grimmsovi pladnji so hit montessori igrače, ki navdušijo vse malčke od 1. leta dalje in starše, ki so ljubitelji učenja skozi igro doma.

Otroci se ne igrajo, da bi se učili, ampak se učijo, ker se igrajo!

Šifra izdelka: 10576
EAN: 4048565105767

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

V okrogle odprtine atraktivne lesene montessori igrače je zabavno vstavljati in jemati ven 12 majhnih lesenih kroglic - Grimm's Lesene kroglice male Rainbow Balls. Imenitna vaja za male prstke te bo navdušila, ko boš gledal malčka kako vneto se trudi med igro. Tudi Grimms 12 Friends bodo lepo sedli v igro s pladnjem. Ročna izdelava klasične lesene plug-in igrače in masiven les jelše te lahko samo navdušita. Grimms igrače so naravne lesene igrače, ki trajajo in trajajo. Les najvišje kakovosti prihaja iz trajnostnih gozdov in je namenjen izdelavi trajnostne lesene igrače, ki zlahka gre skozi roke več generacij  otrok. To je lesena igrača, ki se splača! Zate, otroka in naravo.

Dimenzije pladnja D x Š x V = 18 x 14 x 2 cm, masiven les jelše, naravna rastlinska oljna obdelava. Lesena  igrača je primerna za igro otroka od 1. leta starosti dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Pladenj za razvrščanje Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.