Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Lesene kroglice Rainbow Balls

Grimm's
15.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,95 €
Quick overview:

Grimm's Lesene kroglice Rainbow Balls je set šestih mavričnih lesenih kroglic čudovitih za otip in pogled!


Mavrično obarvane lesene kroglice Grimm's so odlična nova naravna igrača za iznajdljivega otroka. Kroglice so priljubljeni motessori materiali in loose-parts za prosto igro, ki bodo takoj všeč vsem oboževalcem waldorfske pedagogike, vsem, ki imajo radi montessori igrače in vsakemu otroku, ki jih vidi. Lesene kroglice so Waldorfske igrače, ki imajo rade to kar imajo otroci najraje.

Kroglice je namreč moč uporabiti na veliko različnih načinov! Kroglice so zabaven material za prosto igro in Grimms igrače, ki jih dejansko lahko uporabljaš kot zabavne števnike, lahko so okusna hrana v otroški kuhinji ali velike lesene frnikole, ki se bodo odlično zapeljale po stezi za frnikole. Seveda pa so lahko tudi izobraževalne igrače, ki te naučijo barv in štetja.

Ker se rade kotalijo, so te 4,5 cm velike kroglice tudi popolne razvojne igrače za malčke od 1. leta dalje. Grimm's kroglice so v čudovio mavričnih barvah in ročno narejene iz trajnostnega javorjevega lesa. Imajo izredno fino obdelano površino, ki je obarvano z barvo na vodni osnovi. Že najmlajšim malčkom prijazna lesena igrača je idealna za razkazovanje naravne lepote in zrnatosti pravega lesa. 

Vsaka lesena kroglica je premer 4,5 cm. Shranjene so v priročni embalaži kot jajčke. Primerno za 1+ let.

Šifra izdelka: 10239
EAN: 4048565102391

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kroglice Grimms so odlične razvojne igrače za 1 leto, ki se bodo veselo kotalile še naprej v 2., 3., 4., in 5. leto igre.

6 lesenih kroglic iz masivnega lesa javorja je ročno izdelanih in pobarvanih v naravne, osnovne mavrične barve na vodni osnovi. Vse Grimms igrače v barvi klasične mavrice se bodo lepo ujele z njimi in tvorile zabaven komplet naravnih lesenih igrač. Lesene kroglice Grimms Rainbow Balls so čudovito za kombiniranje z drugimi prostimi deli za igro razvrščanja. Idealne so za steze za frnikole v kombinaciji z veliko mavrico. Materiali so javorjev les, naravna barvna glazura, dimenzije kroglic premer 4,5 cm. Priporočena starost 1+ Starostna ocena (varnost igrač) 1 +

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimm's lesene igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo zate v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimmsove izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kroglice Rainbow Balls

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.