Grimm's

GRIMM'S Lesene kocke Mozaik Rainbow

Grimm's
42.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

42,95 €
Quick overview:

Grimm's Lesene kocke Mozaik Rainbow so komplet lesenih kock v mavričnih barvah, ki ga obožujejo že malčki od 1. leta dalje!


36 lesenih kock obarvanih v različnih mavričnih odtenkih najdeš na 26 x 26 cm velikem lesenem pladnju. Vsaka ročno izdelana lesena kocka Grimm's je velika 4  x 4 cm in vsako boš uporabil za ustvarjanje neverjetno pisanih kreacij. Univerzalno oblikovanje te čudovite lesene Grimms igrače omogoča že otroku 1. leta dalje, da jo uporabi tako kot hoče in z njo ustvari skoraj vse kar si zaželi.

Gradi visoke stolpe, sestavljaj stopničaste steze za frnikole, oblikuj  različne vzorce in pokrajinske prizore. Velik lesen pladenj uporabiš kot podlago za igro in shranjevanje lesenih kock. Lesene kocke ti bodo prišle prav kot sestavine za kuhanje v otroški kuhinji ali kot igrače za igro vlog otroške trgovine. Prav ti bodo prišle kot pomoč pri učenju matematike in tudi za poučevanje prepoznavanja barv in razvrščanja.

Grimm's Mozaik Rainbow je odličen komplet za samostojno igro ali pa ga kombiniraš tudi z drugimi kompleti lesenih kock in gradnikov za neomejene arhitekturne možnosti. Otrok bo rad gradil s čudovitimi Grimms kockami, ki se bohotijo na lesenem pladnju v različnih mavričnih barvah.

Šifra izdelka: 43110
EAN: 4048565431101

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Elementarna kubična oblika montessori igrače lesenih kock Grimms daje otroku že od 1. leta dalje ogromen navdih za gradnjo preprostih zidov, stebrov, ograj, stopnic, pa tudi hiš, stolpov in gradov. Osnovna oblika Grimms igrače Velik Mozaik je zelo uporabna tudi za izdelavo kreativnih mizic in taburejčkov. Z gradnjo in igro z lesenimi kockami otrok razvija fino motorične sposobnosti in prostorsko razmišljanje. Kocke imajo vidno in otipljivo naravna zrnatost lesa zaradi katere ne drsijo in njihova lepota zasije v polnem sijaju. Pedagogija po Steiner principih bo navdušeni nad to večnamensko izobraževalno igračo, ki jo je mogoče uporabiti za naravno igro na nešteto načinov.

Podrobnosti igrače:

  • 36 lesenih kock v lesenem okvirju.
  • Velikost lesenega pladnja 26 x 26 cm. Lesene kocke 4 x 4 cm.
  • Barve mavrice.
  • Materiali - masiven lipov les, barva na vodni osnovi, naravna rastlinska oljna obdelava.
  • Starost 1+

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimm's lesene igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo zate v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimm's izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kocke Mozaik Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.