Grimm's

GRIMM'S Lesene kocke Velik Osemkotnik

Grimm's
68.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

68,95 €
Quick overview:

Grimm's lesene kocke Velik Osemkotnik je geometrijski komplet sestavljen iz 72 trikotnih gradnikov v mavričnih barvah!


Imenitno oblikovanje ročno izdelane lesene Grimm's igrače Large Octagon otroku od 3. leta dalje približa čudoviti svet geometrije in ga navduši nad njim. Gradnja različnih kreativnih struktur z 72 lesenimi trikotniki v mavričnih barvah je ustvarjalna igra, ki ti omogoča sestavljanje prav vseh form, ki se jih domisliš.

Ročno izdelani leseni trikotniki so tudi odlični prosti deli za sestavljanje mandale. Odlično se prilegajo prilegajo lesenemu osemkotnemu pladnju in le glej kako se bo otrok igral z ujemanjem barv in sestavljanjem različnih barvnih kombnacij.  Ustvarjal bo celo vrsto različnih oblik in prizorov. Ko otrok 72 lesenih gradnikov uporabil za igro izven pladnja, pa vidiš kaj se zgodi, ko domišljija otroka prosto steče izven vseh okvirjev.

Grimms lesene kocke Velik Osemkotnik dajejo navdih za sestavljanje čudovitih kombinacij, spodbujajo učenje reševanja problemov, prepoznavanje vzorcev in razvijajo domišljijo. Z 72 lesenimi trikotnimi gradniki boš priča lastnemu oblikovanju resnično navdihujočih slik, vzorcev in zgradb.

Vsak od 72 trikotnikov ročno izdelane lesen igrače je izjemno taktilen - prijeteno otipljiv in vabljiv za igranje. Ročno izdelane razvojne igrače za otroke od 3. leta dalje Grimms Velik Osemkotnik iz masivnega lipovega lesa in obarvane z barvo na vodni osnovi se le stežka ubraniš. Vsak čokati kos kreativne lesene sestavljanke meri 4 cm, okvir oktagona pa meri kar 28 cm v premeru.

Šifra izdelka: 43280
EAN: 4048565432801

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Velik Osemkotnik je izobraževalna igrača, ki s kreativno igro poskrbi za sestavljanje vseh mogočih geometrijskih oblik. Od majhnega do velikega trikotnika, od šesterokotnika do zvezde – in katere koli druge geometrijske oblike, ki si jo želiš ustvariti s trikotniki. Trikotnik je ena oblika, ki je je osnova za toliko drugih oblik! Zabavaj se in igraj pri raziskovanju simetrije trikotnika.

Prav tako je to lesena igrača s katero lahko ustvarjaš mandale, vzorce, živali in kar želiš. Tudi za igro z lesenimi figuricami, avtomobilčki ali katero koli drugo Grimms igračo se oktagon obnese in ustvari vsako  igralno sceno, ki si jo zamisliš. 72 kosov lesenih trikotnih gradnikov v lesenem okvirju - pladnju barvite montessori igrače je več kot dovolj za sestavljanje, gradno, učenje in razvoj domišljije.  Materiali lipov les, barva na vodni osnovi, rastlinska oljna obdelava.

Velikost oktagona premer 28 cm, posamezni gradniki debeline 4 cm. Priporočena starost: 3+ Starostni razred (varnost igrač): 3 Opozorilo! Nevarnost dušenja - Majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kocke Velik Osemkotnik

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.